Akıllı Telefonlar

6.1 inçlik dev ekranlı Huawei Ascend Mate 2 4G cep telefonu

Huawei Ascend Mate 2 

CES Fuarı 2014 – Huawei, Las Vegas’ta düzenlenen CES Tüketici Elektroniği Fuarında 6.1 inçlik dev ekrana sahip Huawei Ascend Mate 2-4G akıllı telefonun tanıtımını gerçekleştirdi. 4G LTE bağlantısı, 6.1 inç IPS ekranı, 4050 miliamper bataryası ve ön tarafta yer alan 5 megapiksel kamerasıyla Ascend Mate 2 video indirmek, izlemek ve çalışmalarınızı hızlı bir şekilde göndermek için ideal bir platform sunuyor.

Huawei Ascend Mate2 4G’nin 6.1 inçlik dev ekranı dokümanları görüntülemek, film izlemek ve fotoğraflar arasında dolaşmak için geniş bir izleme alanı sunuyor. Cihazın arkasında yer alan 13 megapiksellik BSI kamera, her koşulda en iyi fotoğrafları çekebilmek üzere tasarlanmış.

Ön kameranın çekim kalitesini 5 megapiksele çıkaran Huawei, cep telefonuyla kendi fotoğrafını çekmek isteyenler için yeni bir ön kamerada yeni bir özellik de tanıttı: ‘Panoramik Selfie’. Bu özellikle, cep telefonuyla kendi fotoğrafını çekmeyi sevenler, yatay panorama ve yüz iyileştirme gibi özelliklerle kişisel pozlarınızı en iyi hale getirecek özelliklere sahip olacak.

Siyah ve beyaz renklerde sunulacak olan Huawei Ascend Mate2 4G, 2014’ün ilk çeyreğinde Çin’de ve ardından diğer pazarlarda satışa sunulacak.

2003 - 2016 yılları arasında LetsGoDigital Türkiye ve LetsGoMobile Türkiye internet sitelerinin Türkiye Genel Editörlüğünü yaptı. Bu süreç içerisinde 12 binin üzerinde haber metni ve 400'e yakın ürün inceleme dosyası çevirisi gerçekleştirdi.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

1 of 77

Yorum yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir