Akıllı Telefonlar

Mobil Dünya Kongresi’nin en çok aranan akıllı telefonları

en çok aranan akıllı telefonlar

Mobil teknoloji dünyasının en önemli organizasyonlarından biri olan MWC 2015 Mobile World Congress / Mobil Dünya Kongresi 2-5 Mart tarihleri arasında Barselona’da düzenlendi. Dünyanın önde gelen akıllı telefon markaları, en yeni ve etkileyici ürünlerini kullanıcıların beğenisine sundu. Çok yoğun rekabetin yaşandığı akıllı telefon sektöründe markalar yeni ürünlerinden söz ettirebilmek için büyük tanıtım organizasyonları gerçekleştirdiler.

En çok aranan cep telefonları

En çok aranan akıllı telefonlar
Yandex, Türkiye’de İnternet kullanıcılarının Mobil Dünya Kongresi’nde duyurulan yeni akıllı telefon modellerinden hangilerini en çok merak edip aradığını araştırdı. Yandex’in fuar süresince yapılan aramaları inceleyip yaptığı analizde en çok aranan yeni akıllı telefon modelinin Samsung Galaxy S6  olduğu ortaya çıktı. Samsung Galaxy S6’yı sırasıyla HTC One M9 ve Samsung Galaxy S6 Edge takip etti.

Mobil Dünya Kongresi’nde ilk kez duyurulan modellerden en çok aranan ilk 5 akıllı telefon şu şekilde sıralanıyor:

Samsung Galaxy S6 cep telefonuSamsung Galaxy S6

HTC One M9HTC One M9

Samsung Galaxy S6 EdgeSamsung Galaxy S6 Edge

Lenovo VIBE ShotLenovo Vibe Shot

Sony Xperia M4 Aqua cep telefonuSony Xperia M4 Aqua

2003 - 2016 yılları arasında LetsGoDigital Türkiye ve LetsGoMobile Türkiye internet sitelerinin Türkiye Genel Editörlüğünü yaptı. Bu süreç içerisinde 12 binin üzerinde haber metni ve 400'e yakın ürün inceleme dosyası çevirisi gerçekleştirdi.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

1 of 77

Yorum yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir