Dizüstü Bilgisayarlar

Acer Aspire V 17 Nitro dizüstü bilgisayar

Acer Aspire V 17 Nitro

Acer CES Fuarı’nda Intel RealSense 3D kameraya sahip yeni Aspire V 17 Nitro dizüstü bilgisayarlarının tanıtımını yaptı.

Aspire V 17 Nitro’nun Intel RealSense 3D kamera özelliği doğal hareketleri üç boyutta anlayabildiği ve tepki verebildiği için V Nitro sahiplerinin oyunlarla etkileşim içinde olabilmelerine, internet sayfalarını açabilmelerine veya dizüstü bilgisayarın klavye veya faresine dokunmadan uygulamaları yönetebilmelerine olanak tanıyor.

Acer Nitro Dizüstü BilgisayarAcer V 17 Nitro dizüstü bilgisayar modelleri sorunsuz bir oyun deneyimi için IPS teknolojisine sahip geniş 17.3 inç Full HD ekran, 4. nesil Intel Core i7-4710HQ dört çekirdekli işlemci ve 4GB DDR5 VRAM’e kadar Nvidia GeForce GTX 860M grafikler ve 16GB’a kadar bellek içeriyor. Acer dizüstü bilgisayarların hızlı 128GB veya 256GB katı hal sürücüleri ve 1TB’a kadar sabit disk alanı hızlı uyanma süreleri ve dosyalara, filmlere, şarkılara ve fotoğraflara anında erişim sağlıyor.

Acer Aspire V 17 Nitro fiyatı
Intel RealSense 3D kamera barındıran Acer V Nitro serisi dizüstü bilgisayarlar Ocak ayından itibaren 1,299 Euro başlangıç fiyatıyla temin edilebilecek.

2003 - 2016 yılları arasında LetsGoDigital Türkiye ve LetsGoMobile Türkiye internet sitelerinin Türkiye Genel Editörlüğünü yaptı. Bu süreç içerisinde 12 binin üzerinde haber metni ve 400'e yakın ürün inceleme dosyası çevirisi gerçekleştirdi.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

1 of 19

Yorum yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir