Motor - Bisiklet

Çift çeker bisiklet

Bisiklet farklı koşullarda ulaşıma çözüm getiren bir araç. Ancak öte yandan karlı ve buzlu ortamlar gibi zorlu koşullarda kullanımının sınırlandığı da bir gerçek. Avustralyalı maceracı Kate Leeming’in tasarımı çift çeker bisiklet zorlu koşullarda kullanılmak üzere geliştirilmiş.

Çift çeker bisiklet

Bir Kickstarter projesi olan çift çekerli bisiklet arka tekerlek üzerindeki mekanizmasında üretilen itme gücü ön tekerleğe, sele, orta bağlantı ve benzeri bağlantılar üzerinden aktarılıyor. Sistemin esnekliği sayesinde dilendiği zaman çift çeker sistem tek çeker hale de getirilebiliyor.

İki çekerli bisiklet

Çift çeker bisiklet projesine destek verenler için 4 inç çapında ve 5 inç çapında iki tekerlek büyüklüğü versiyonu cevap veriyor. Çift çekerli bisikletin fiyatı 4 inç tekerlek için 4.995 USD ve 5 inç tekerlek için de 5.995 USD olarak belirlenmiş.

2003 - 2016 yılları arasında LetsGoDigital Türkiye ve LetsGoMobile Türkiye internet sitelerinin Türkiye Genel Editörlüğünü yaptı. Bu süreç içerisinde 12 binin üzerinde haber metni ve 400'e yakın ürün inceleme dosyası çevirisi gerçekleştirdi.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

1 of 6

Yorum yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir