Motor - Bisiklet

Elektrikli motosiklet ile geleneksel motor anlayışı rafa kalkıyor

Avusturyalı Johammer firmasının geliştirdiği yeni elektrikli motosiklet geleneksel motor yaklaşımını tamamen değiştiriyor. Alüminyum iskeletli Johammer J1 elektrikli motosiklet sıra dışı görünümlü polipropilen gövdesi ile 75 mph sürat ve 200 km menzil sağlıyor.

18 kiloya yakın bir ağırlığı olan ve 3.5 saat içinde şarj edilebilen elektrikli motosiklet düşük ağırlık merkezi sayesinde konforlu ve güvenli bir sürüş sağlıyor. Üzerinde herhangi bir tarzda gösterge paneli bulunmayan Johammer J1 elektrikli motosiklette hız, mesafe, şarj durumu ve benzeri bilgiler iki taraftaki ayna üzerinde görüntüleniyor.

İki bataryasında lityum-iyon hücre yapısının kullanıldığı elektrikli motosiklette kendi batarya yönetim sistemi geliştirilerek hassas bir elektrik ve mekanik güç idaresi sağlanmış. Motosikletin değiştirilebilir bataryaları 200 bin kilometre / yaklaşık 4 sene ömürlü.

Johammer elektrikli motosikletin J1.150 ve J1.200 olmak üzere iki farklı modeli mevcut. 5 farklı renk seçeneği ile üretilen Johammer J1 elektrikli motosikletin satış fiyatı 22.900 Euro’dan başlıyor.

2003 - 2016 yılları arasında LetsGoDigital Türkiye ve LetsGoMobile Türkiye internet sitelerinin Türkiye Genel Editörlüğünü yaptı. Bu süreç içerisinde 12 binin üzerinde haber metni ve 400'e yakın ürün inceleme dosyası çevirisi gerçekleştirdi.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

1 of 6

Yorum yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir