Aksesuvarlar

Bulut destekli Kingston USB bellek

Kingston USB bellek

Kingston, donanım tabanlı şifreleme ve parola koruması ile güvenlik sağlayan DataTraveler Locker+ G3 USB Flash bellek modeline bulut yedekleme özelliği getirerek kişisel verilerinizin kaybolmasını önlüyor.

Kingston’ın 2015 Uluslararası CES Fuarı‘nda duyurduğu, kişisel bilgileri koruyan DataTraveler Locker+ G3 USB 3.0 Flash bellek bulut yedekleme özelliği ile dikkat çekiyor. DataTraveler Locker+ G3’ü tercih eden kullanıcılar verilerini kendi tercih ettikleri Google Drive, Microsoft OneDrive, Amazon S3, Dropbox veya Box gibi bulut depolama hizmetlerine ClevX USBtoCLOUD yazılımı sayesinde yedekleyebiliyorlar.

DTLPG3 USB belleğin bulut depolama hizmetlerine yedekleme yapma özelliği sayesinde kullanıcılar belleklerinin kaybolması halinde bile kişisel verilerini kaybetmiyor. Kingston’ın DataTraveler Locker+ G3 USB belleği 8GB, 16GB, 32GB ve 64GB kapasitle seçenekleri sunuyor.

2003 - 2016 yılları arasında LetsGoDigital Türkiye ve LetsGoMobile Türkiye internet sitelerinin Türkiye Genel Editörlüğünü yaptı. Bu süreç içerisinde 12 binin üzerinde haber metni ve 400'e yakın ürün inceleme dosyası çevirisi gerçekleştirdi.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

1 of 95

Yorum yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir