Akıllı Telefonlar

HTC One Mini 2 akıllı telefon

HTC One ailesinin son üyesi HTC One Mini 2 mükemmel 4.5 inç HD ekran, HTC BlinkFeed, Sense 6 ve etkileyici 5 megapiksel ön kamera ile geliyor. HTC One Mini 2’nin öne çıkan özellikleri arasında, HTC One (M8)’in yumuşak eğimli gövdesi ve Kurşun Gri kasası geliyor. Gümüş ve Altın renk seçenekleri,kompakt boyutu ve şık tasarımıyla HTC One Mini 2 akıllı cep telefonu muhteşem görünen ve hissettiren bir model arayışında olanlar için ideal bir seçenek.

HTC One Mini 2 Android telefon

HTC One Mini 2 özellikleri
HTC One Mini 2’nin 5 megapiksel ön kamerası yüksek kaliteli selfie fotoğraflar çekme garantisi veriyor. Ön kamera zamanlayıcısıyla kullanıcılarına fotoğraf çekilmeden önce pozlarını ayarlamak için yeterince zaman tanıyor. En unutulmaz deneyimlerinizi 13MP kamerayla Zoe Highlight videoları olarak kaydedebilir,bunları HTC Zoe uygulaması ve diğer sosyal medya kanalları yoluyla aileniz ve arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz.

One Mini 2 akıllı telefon

HTC BoomSound ile yüksek ses çıkaran küçük bir cihaz
Kompakt olmasına rağmen güçlü, canlı ve net ses kalitesine sahip olan HTC One Mini 2 cep telefonu HTC Boomsound ses teknolojisi sayesinde daha önce hiç olmadığı kadar parlak bir ses çıkarıyor. HTC BlinkFeed, HTC One Mini 2’nin ana ekranını en son haberlerin ve sosyal medya güncellemelerinin olduğu bir canlı yayın akışına dönüştürüyor.

2003 - 2016 yılları arasında LetsGoDigital Türkiye ve LetsGoMobile Türkiye internet sitelerinin Türkiye Genel Editörlüğünü yaptı. Bu süreç içerisinde 12 binin üzerinde haber metni ve 400'e yakın ürün inceleme dosyası çevirisi gerçekleştirdi.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

1 of 77

Yorum yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir