Söylenti Dedikodu

LG G4 akıllı telefon 16 megapiksel kamera ve 3K ekran ile geliyor

LG G3LG G3 akılllı telefon

LG son senelerde amiral gemisi Android akıllı telefon modelleri ile iyi bir yol çiziyor. LG G2 ve G3 cep telefonları LG’nin konumunu son derece güçlendirirken serinin sonraki modelleri ile ilgili beklentileri de yükseltiyor. Firmanın yeni modeli LG G4 akıllı telefonun 16 megapiksel çözünürlüklü kameranın yanı sıra 3K ekran kalitesine sahip olacağı söyleniyor.

MyLGPhones’da yayınlanan bilgilere göre LG G4 akıllı telefonda bu sene pek çok üst seviye akıllı telefonda karşımıza çıkan Qualcomm Snapdragon 810 işlemci ile birlikte 2880 x 1620 piksel çözünürlükte 3K görüntü kalitesi sunan bir ekrana yer verilecek. 16 megapiksel çözünürlüklü kameraya sahip olacağı söylenen LG G4 akıllı telefonun diğer özellikleri arasında Android 5.0 Lollipop işletim sistemi ve 3 GB RAM beleğin yer alacağı da dolaşmakta olan diğer dedikodular arasında.

LG G4 cep telefonunun önümüzdeki tarihler Barselona’da düzenlenecek olan MWC Mobil Dünya Kongresi’nde resmi olarak duyurulması bekleniyordu ancak Kore orijinli bazı kaynaklar G4’ün MWC 2015’e yetişmeyeceğini ifade ediyorlar.

2003 - 2016 yılları arasında LetsGoDigital Türkiye ve LetsGoMobile Türkiye internet sitelerinin Türkiye Genel Editörlüğünü yaptı. Bu süreç içerisinde 12 binin üzerinde haber metni ve 400'e yakın ürün inceleme dosyası çevirisi gerçekleştirdi.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

1 of 4

Yorum yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir