Telefon Uygulamaları

Android cihazlar için ücretsiz baskı uygulaması

Android baskı uygulamasıXerox, Apple Airprint baskı uygulamasından sonra Android işletim sistemli mobil cihazlar için de kablosuz baskı uygulaması geliştirdi. Android baskı uygulaması özel bir kurulum, ek bir yazılım ve ücret gerektirmeden kablosuz olarak uygun Xerox yazıcılar üzerinden kolayca baskı alınmasını sağlıyor.

Android cihazlar için Xerox yazıcı uygulaması
Xerox’un yeni uygulaması ile Android cihaz kullanıcıları, ek bir yazılım yüklemesine ve kablo bağlantısına gerek kalmaksızın Xerox baskı cihazlarından çıktı alabilecek. Google Play Store’da “Xerox Print Service Plugin” adı ile yer alan uygulama ücretsiz yüklenebiliyor. Yazdırılmak istenen dokümanın birden çok kopyayla ve çift taraflı basılmasına da imkan veren uygulama, baskı almak istediğiniz Xerox ofis cihazını otomatik olarak buluyor. Böylece Xerox baskı cihazını uygulamaya tanıtmak için herhangi bir ek yükleme ve kurulum işlemine gerek kalmıyor.

Xerox Android baskı hizmeti uygulaması nasıl çalışıyor?
Akıllı telefonuyla, tablet cihazıyla bir doküman basmak isteyen kullanıcı, yazdır seçeneğini tıkladığında, Xerox Android mobil baskı uygulaması ekranda beliriyor. Uygulama üzerinden, baskı seçenekleri sayfasında kopya adedi, renkli, siyah beyaz, baskı boyutları, arkalı önlü baskı gibi baskı ayarlarını tanımladıktan sonra verilen yazdır emriyle doküman saniyeler içinde Xerox yazıcı tarafından basılıyor.

2003 - 2016 yılları arasında LetsGoDigital Türkiye ve LetsGoMobile Türkiye internet sitelerinin Türkiye Genel Editörlüğünü yaptı. Bu süreç içerisinde 12 binin üzerinde haber metni ve 400'e yakın ürün inceleme dosyası çevirisi gerçekleştirdi.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

1 of 20

Yorum yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir