Telefon Uygulamaları

Gece yalnız yürümekten korkanlar için cep telefonu uygulaması

Companion cep telefonu uygulaması gece yalnız yürümekten korkanların yardımına yetişiyor. Telefonseverler Android ve iOS uyumlu Companion akıllı telefon uygulaması sayesinde karanlık sokaklarda korkmadan yalnız yürüyebilecekler.

Gece yürüyüş uygulaması
Companion cep telefonu uygulaması
Gece karanlık bir yolda yürümek zorunda kalanlar genelde bir sevdiklerini cep telefonunda arayıp havadan sudan konuşarak korkularını atmak yolunu seçerler. Companion cep telefonu uygulaması bu zorunluluğu ortadan kaldırmaya aday.

Companion telefon uygulaması karşı tarafın da bu uygulamayı kurmasına gerek bırakmıyor. Telefon sahibi yürümeye başlayacağı ve bitireceği noktaları uygulamaya bildirdikten sonra yürüyüşüne başlayabiliyor. Yürüyüşe başladıktan sonra uygulama her 15 saniyede bir ekranda “İyi misiniz?” sorusu ile sizi kontrol ediyor.

Bu 15 saniye içerisinde ekrandaki büyük yeşil “Evet” cevabına basmadığınız zaman uygulama daha önce telefon rehberinizde belirlemiş olduğunuz kişiyi otomatik olarak durumdan haberdar ediyor. Bununla da kalmıyor, yürüyüş esnasında eğer koşmaya başladıysanız ya da kulaklığınız telefondan çıkarıldıysa uygulama 15 saniye ger sayıma başlıyor ve yine cevap vermediğiniz takdirde belirlemiş olduğunuz kişiye haber veriyor.

Uygulamanın Android ve iOS versiyonları ücretsiz olarak indirilip kullanılabiliyor.

2003 - 2016 yılları arasında LetsGoDigital Türkiye ve LetsGoMobile Türkiye internet sitelerinin Türkiye Genel Editörlüğünü yaptı. Bu süreç içerisinde 12 binin üzerinde haber metni ve 400'e yakın ürün inceleme dosyası çevirisi gerçekleştirdi.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

1 of 20

Yorum yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir