Telefon Uygulamaları

Türkiye’nin ilk diyetisyen uygulaması

Diyetisyen uygulaması ile bazal metabolizma hızını, günlük almanız gereken kalori miktarı gibi ölçümlerini anında yapabilecek, yemek tariflerine ulaşılabilecek ve çeşitli aktivitelerin kaç kalori yaktığını görebileceksiniz.

Diyetisyen uygulamasını geliştiren Dilara Koçak bireylerin her 3 ana öğünden ikisini bilgisayar veya telefon başında tükettiğine işaret ederek bu uygulamayı özellikle Y ve Z kuşağının doğru bilgiye ulaşması için hayata geçirdiğini ifade ediyor.

Diyetisyen uygulaması

Diyetisyen uygulaması ile neler yapılabiliyor?
Uygulama sayesinde bazal metabolizma hızını, günlük almanız gereken kalori miktarı gibi ölçümlerini anında yapabilecek, ayrıca Dilara’nın Mutfağı bölümünden sağlıklı ve lezzetli yemek tariflerine ulaşılabilecek, kitaplarımın online satışı veya Türk mutfağındaki tüm lezzetlerin kalorilerine ulaşılabilecek 20 dakika ütü yapmak veya bisiklete binmek gibi aktivetelerin kaç kalori yakmanıza sebep oluyor öğrenebileceksiniz.

Uygulamanın bir diğer özelliği ise her gün sağlık ve diyet tüyoları içeren mesajların anında telefon ekranınıza düşmesi ve Dilara Koçak’ın sosyal medya hesaplarında paylaştığı faydalı bilgilerin ve blog yazılarının tek bir uygulama üzerinden görüntülenebilmesi.

Diyetisyen uygulaması ücretsiz indirilebiliyor
Dilara Koçak kliniğine gelen danışanları için ise özel şifreli bir bölüm daha oluşturmuş. Diyetisyen uygulamasının Danışan Girişi bölümünde danışanlara özel olarak yazılan diyetler, yapılan tüm ölçümler ve tarifler ile yemek albümü yer alıyor. Koçak bireylerin yedikleri yemeklerin fotoğraflarını çekmeleri ile oluşan bu diyet albümü sayesinde online bir İyi Yaşam Günlüğü/Albüm oluştuğuna da dikkat çekiyor.

Henüz çok yeni ve versiyon geliştirme aşamasında olduğu ifade edilen diyetisyen uygulaması 3-4 ay içinde ve sadece kendi kanallarında yapılan duyurularda 70.734 indirme ve 58.978 aktif kullanıcı sayısına ulaşmış. Türkiye’nin ilk diyetisyen uygulaması App store ve Google play üzerinden ücretsiz indirilebiliyor.

2003 - 2016 yılları arasında LetsGoDigital Türkiye ve LetsGoMobile Türkiye internet sitelerinin Türkiye Genel Editörlüğünü yaptı. Bu süreç içerisinde 12 binin üzerinde haber metni ve 400'e yakın ürün inceleme dosyası çevirisi gerçekleştirdi.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

1 of 20

Yorum yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir