Fotoğraf Makineleri

Light L16 fotoğraf makinesi telefon boyutlarında 16 objektifin gücünü bir arada sunuyor

Akıllı telefon boyutlarındaki Light L16 fotoğraf makinesi bünyesindeki 16 farklı objektif ile 52 megapiksel yüksek çözünürlükte DSLR kalitesindeki fotoğrafları tek bir cihazda çekme imkanı sunuyor.

16 objektifli Light L16 fotoğraf makinesi

16 objektifli Light L16 fotoğraf makinesi
35mm ile 150mm odak uzaklık değerleri arasında 16 farklı objektifi tek bir cihazda bir arada sunan Light L16 fotoğraf makinesi loş ışıkta çekim yapabildiği gibi odaklama ve alan derinliği ayarlarına da imkan tanıyor.

Light L16 fotoğraf makinesi

Çekim yapmak için düğmeye bastığınızda Light L16 fotoğraf makinesinin 16 objektifinden 10’u farklı alanlara netleme yaparak ve farklı pozlama değerlerinde aynı anda kayıt yapıyor. Çekimin ardından bu görüntüler bir görüntüleme algoritması aracılığıyla tek bir ana görüntü oluşturuluyor.

Light L16 dijital fotoğraf makinesi JPG, TIFF ya da RAW ve DNG formatlarında kayıt yapabiliyor. Cihaz video da kaydedebiliyor.

2003 - 2016 yılları arasında LetsGoDigital Türkiye ve LetsGoMobile Türkiye internet sitelerinin Türkiye Genel Editörlüğünü yaptı. Bu süreç içerisinde 12 binin üzerinde haber metni ve 400'e yakın ürün inceleme dosyası çevirisi gerçekleştirdi.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

1 of 23

Yorum yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir