Fotoğraf Makineleri

Olympus OM-D E-M5II fotoğrafları, özellikleri ve fiyatı sızdı

Olympus OM-D E-M5IIOlympus’un OM-D E-M5II modeli ile ilgili fotoğraf görüntüleri, teknik özellik bilgileri ve satış fiyatı ile ilgili detaylar cihazın resmi tanıtımından önce sızdı.

Görüntüleri ve özellikleri Digicame-info tarafından sızdırılan Olympus OM-D E-M5II dijital fotoğraf makinesi serinin 2013 yılında piyasaya sunulan daha önceki OM-D E-M5 modelinin devamı niteliğinde. Böylelikle, geçtiğimiz sene bu modelin üretimine son verildiği yönündeki haberlerin de yeni modelin önünü açma yönünde olduğunu anlıyoruz.

Olympus E-M5IIOlympus OM-D E-M5II özellikleri
Sızan bilgiler ve görüntülere dayanarak Olympus OM-D E-M5II fotoğraf makinesinin önceye kıyasla daha dayanıklı olan magnezyum alaşımlı gövde, 16 megapiksel çözünürlük, TruePic VII görüntü işlemci motoru, 5 eksenli görüntü sabitleme sistemi, 3 inç dokunmatik LCD monitör ve entegre WiFi bağlantı üzerinden uzaktan kumanda ve kablosuz görüntü transferi gibi özelliklere sahip olduğunu söyleyebiliriz.

Toz ve kir taneciklerine karşı koruma sağlayan ve soğuk koşullarda da çalışabilen sugeçirmez özellikli gövdesi ile Olympus OM-D E-M5II fotoğraf makinesi macera tutkunları ve doğa fotoğrafçıları için ideal bir seçenek sunuyor.

Olympus OM-D E-M5II fiyatları
Olympus’un yeni modeli OM-D E-M5II’nin sadece gövde olarak satış fiyatının 1.400 USD olacağı söyleniyor. Farklı lenslerle farklı fiyat kombinasyonlarına sahip olacak Olympus OM-D E-M5II fotoğraf makinesi 12-40mm kit objektifi seçeneğinde en yüksek fiyat olan 2.250 USD’ye ulaşıyor. Olympus OM-D E-M5II fotoğraf makinesinin resmi tanıtım tarihinin ise 5 şubat olacağı söyleniyor.

2003 - 2016 yılları arasında LetsGoDigital Türkiye ve LetsGoMobile Türkiye internet sitelerinin Türkiye Genel Editörlüğünü yaptı. Bu süreç içerisinde 12 binin üzerinde haber metni ve 400'e yakın ürün inceleme dosyası çevirisi gerçekleştirdi.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

1 of 23

Yorum yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir