Fotoğraf Makineleri

Polaroid Socialmatic ön siparişleri başladı

Birkaç sene kadar önce Socialmatic olarak adlandırılan bir konsept fotoğraf makinesi ortaya çıkmıştı. Tasarımında Instagram ikonundan esinlenilen Polaroid Socialmatic fotoğraf makinesinin ön siparişleri 300 USD fiyatla ile Amazon internet sitesinde verilebiliyor.

Polaroid Socialmatic Camera

Polaroid Socialmatic fotoğraf makinesi
Ön siparişleri alınmaya başlanan Polaroid Socialmatic dijital fotoğraf makinesinin 1 Ocak tarihinde piyasaya çıkması bekleniyor. Bu da yılbaşı hediyesi olarak bu cihazı satın almayı düşünen fotoğrafseverler için hayal kırıklığı anlamına geliyor.

Polaroid Socialmatic fotoğraf makinesi 14 MP ana kameraya ve selfie çekimler için 2 MP çözünürlüklü ön kameraya sahip. Wi-Fi kablosuz bağlantısı ile kolay fotoğraf paylaşımına imkan veren Polaroid Socialmatic fotoğraf makinesi Android işletim sistemi ile çalışıyor. Kullanıcılar dilerlerse Polaroid Socialmatic fotoğraf makinesinden görüntüleri direkt olarak baskı da alabiliyorlar.

2003 - 2016 yılları arasında LetsGoDigital Türkiye ve LetsGoMobile Türkiye internet sitelerinin Türkiye Genel Editörlüğünü yaptı. Bu süreç içerisinde 12 binin üzerinde haber metni ve 400'e yakın ürün inceleme dosyası çevirisi gerçekleştirdi.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

1 of 23

Yorum yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir