Telefon Uygulamaları

Turkcell FitWell uygulaması ile sağlık koçunuz cebinizde

Turkcell FitWell uygulaması

Türkiye’den dünyaya açılan ve iOS 8 ile gelen sağlık özelliğiyle uyumlu ilk sağlıklı yaşam uygulamalarından FitWell şimdi bu imkanı Turkcell’in desteğiyle akıllı telefonlara getiriyor.

Kısa süre önce akıllı bileklik T-Fit’i piyasaya süren Turkcell, şimdi de fit bir vücuda sahip olmak isteyenlere özel içerikler sunan yeni mobil uygulama FitWell’le işbirliği yapıyor. Sağlıklı ve zinde bir yaşamı hedefleyenler için geliştirilen ve “ücretsiz” ve “premium” üyeliklerle herkesin yararlanabildiği FitWell, kişiye özel beslenme ve egzersiz programlarını akıllı telefonunuza taşıyarak sizi daha enerjik bir yaşama davet ediyor.

Turkcell FitWell uygulama özellikleri
FitWell, uygulamaya girdiğiniz bilgileri baz alarak vücudunuzu analiz ediyor ve kendiniz için bir hedef belirlemenizi sağlıyor. Kilo vermeyi, kaslarını geliştirmeyi, vücudunu şekle sokmayı hedefleyen ve daha sağlıklı yaşamayı isteyen herkesin kolayca kullanabileceği bu mobil uygulama, size özel beslenme ve egzersiz programları hazırlıyor.

Turkcell FitWell premium fiyatları
Kasım ayında Android versiyonu da kullanıcılara sunulacak olan FitWell’i, dileyen herkes şu anda AppStore’dan “ücretsiz” yükleyerek kullanmaya başlayabiliyor. İlk 3 ay boyunca sadece Turkcell’lilere sunulan “Premium üyelik” satın alındığında ise size özel hazırlanmış, hedefinize yönelik bir beslenme ve egzersiz programına sahip oluyorsunuz. Aylık 9.99 TL’ye ya da yıllık abonelik taahhüdüyle ayda 4.99 TL karşılığında alınabilen Premium paketten ilk 3 ay sadece Turkcell’liler faydalanabilecek. Dileyenler ise 55 TL’lik peşin ödeme karşılığında bir yıllık FitWell Premium üyelik ayrıcalığına sahip olabiliyor.

2003 - 2016 yılları arasında LetsGoDigital Türkiye ve LetsGoMobile Türkiye internet sitelerinin Türkiye Genel Editörlüğünü yaptı. Bu süreç içerisinde 12 binin üzerinde haber metni ve 400'e yakın ürün inceleme dosyası çevirisi gerçekleştirdi.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

1 of 20

Yorum yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir