Telefon Uygulamaları

ALES, KPSS, LYS ve DGS sınav uygulaması

Sınav Uzmanı uygulaması sınava hazırlık sürecini cep telefonu, tablet gibi mobil cihazlara taşıyarak çok daha konforlu hale getirdiği gibi adayın seviyesini belirleyerek tamamen kişiye özgü bir öğrenme haritası çıkarıyor.

sınav uygulaması

Sınav Uzmanı cep telefonu uygulaması
Yapay zekâ altyapısına sahip olan Sınav Uzmanı uygulaması oluşan bu öğrenme haritasıyla sınav adayını gün be gün yönlendiriyor, belirlenen seviyeye uygun olarak sorduğu sorularla adayın konuları daha iyi kavrayabilmesine olanak tanıyor.

Sosyal ağlara da entegre edilebilen Sınav Uzmanı akıllı telefon uygulaması bu sayede kullanıcılara Sınav Uzmanı uygulaması üzerinden mesajlaşma, birlikte çalışma, karşılıklı soru sorma hatta rekabete varan yarışma imkânı da sunuyor.

Sınav Uzmanı ALES Matematik Modülü ve Sınav Uzmanı ALES Türkçe modülleri Android ve iOS Apple tabanlı akıllı telefonlar veya tablet bilgisayarlar için kısa süreliğine geçerli promosyon fiyatı ile indirilebiliyor.

2003 - 2016 yılları arasında LetsGoDigital Türkiye ve LetsGoMobile Türkiye internet sitelerinin Türkiye Genel Editörlüğünü yaptı. Bu süreç içerisinde 12 binin üzerinde haber metni ve 400'e yakın ürün inceleme dosyası çevirisi gerçekleştirdi.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

1 of 20

Yorum yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir