Telefon Uygulamaları

Hayvanseverler için VetMapp veteriner uygulaması

Küçük dostlarımızın %70’i maalesef kazalardan sonraki ilk 30 dakika içerisinde hayatlarını kaybediyorlar. VetMapp uygulaması, kullanıcıya en yakın veteriner klinikleri ve barınakları göstererek evlerde beslenen ve sokaklarda yaşayan yardıma muhtaç çok sayıda evcil hayvanın tedavi edilmesine yardımcı oluyor. Sokakta yaşamak zorunda olan çok sayıda evcil hayvanın kurtarılış hikayesinin de yer aldığı Vetmapp.com üzerinden veya iOS ve Android uygulama mağazalarından ulaşılan VetMapp’in yeni versiyonu, birçok yeni özellikle birlikte yayınlandı.

VetMapp veteriner uygulaması

VetMapp veteriner uygulaması
VetMapp uygulaması, kullanıcıya en yakın veteriner klinikleri ve barınakları göstererek evlerde beslenen ve sokaklarda yaşayan yardıma muhtaç evcil dostlarımızın tedavi görmesine yardımcı oluyor. Özellikle ani ve gece saatlerinde yaşanan olaylar karşısında veteriner bulmakta zorlanan hayvanseverler VetMapp’i kullanarak, en yakınlarındaki açık veterinere kolayca erişiyor.

Veteriner uygulaması

1200’ün üzerinde veteriner bilgisi cep telefonunuzda
Hayvanseverlerin yoğun ilgi gösterdiği VetMapp’in yenilenen uygulamasında, 1200’den fazla veteriner kliniğinin bilgisine ulaşmak mümkün oluyor. Yüzlerce kliniğin kendi bilgilerini ekleyerek kayıt olduğu uygulamada, en güncel lokasyon ve bilgiler kullanıcıların akıllı cihazlarına yansıyor.

VetMapp’in yeni versiyonuyla veteriner klinikler kendi bilgilerini uygulamaya ekleyerek güncel lokasyon ve çalışma saatlerini kullanıcılarla paylaşabiliyor. Hizmetler hakkında detaylı bilgilendirme için ise veterinerler için aylık ücretli abonelik sistemi de aktif edildi. Bu sayede kullanıcılar, veteriner ve kliniğin hizmetleri hakkında daha detaylı bilgiye anında ulaşabiliyor.

2003 - 2016 yılları arasında LetsGoDigital Türkiye ve LetsGoMobile Türkiye internet sitelerinin Türkiye Genel Editörlüğünü yaptı. Bu süreç içerisinde 12 binin üzerinde haber metni ve 400'e yakın ürün inceleme dosyası çevirisi gerçekleştirdi.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

1 of 20

Yorum yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir