Akıllı Telefonlar

Huawei Mate 7 akıllı telefon

6 inçlik geniş ekranı ve güçlü işlemcisinin yanı sıra parmak izi okuyucusuyla öne çıkan Huawei Mate 7 akıllı telefon benzer boyutlardaki diğer telefonlardan farklı olarak yüzde 95 oranında metal malzemeden üretilmiş.

Huawei Mate 7

7,9 milim inceliğinde ve 185 gram hafifliğinde olan Huawei Mate 7 akıllı telefon 2,9 milimlik dar bir çerçeve içinde yer alan 1080 x 1920 çözünürlüğündeki JDI Nega-NEO teknolojisine sahip Full HD LTPS ekrana, 5 megapiksel ön ve 13 megapiksel arka kameraya sahip.

Huawei Mate 7 özellikleri
LTE Cat6 bağlantı yeteneği sayesinde saniyede 300 megabit veri akışı sağlayabilen Huawei Mate 7 gücünü dört adet 1.8 Ghz’lik A15 ve dört adet 1.3 Ghz’lik A7 yongadan oluşan akıllı Kirin işlemcisinden alıyor.

Huawei Mate 7, arka yüzünde yer alan parmak izi okuyucusu sayesinde sunduğu yüksek nitelikli kişisel deneyimle benzerlerinden ayrılıyor. Bu algılayıcı, beş farklı parmak izini hafızasında tutabiliyor ve farklı izler için farklı erişim yetkileri atayabiliyor.

Yeni Huawei Mate 7 akıllı telefon Ocak 2015 tarihinden itibaren satışa sunulacak.

2003 - 2016 yılları arasında LetsGoDigital Türkiye ve LetsGoMobile Türkiye internet sitelerinin Türkiye Genel Editörlüğünü yaptı. Bu süreç içerisinde 12 binin üzerinde haber metni ve 400'e yakın ürün inceleme dosyası çevirisi gerçekleştirdi.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

1 of 77

Yorum yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir