Akıllı Telefonlar

Vodafone Smart 4 Mini Android cep telefonu

Vodafone kendi markasıyla piyasaya sürdüğü yeni akıllı telefonu Vodafone Smart 4 Mini’yi tanıttı. Vodafone Smart 4 Mini, büyük ekranlı ve şık tasarımlı akıllı telefonu ekonomik fiyat avantajıyla buluşturuyor.

Vodafone Smart 4 Mini Android telefon
Vodafone Smart 4 Mini Android telefon özellikleri
Vodafone Smart 4 Mini, Android 4.2.2 Jelly Bean işletim sistemiyle çalışıyor. Vodafone Smart 4 Mini, 4.0 inçlik WVGA dokunmatik ekranına ek olarak 1.3 GHz çift çekirdekli işlemcisi ve 512 MB RAM’iyle göz dolduruyor. Telefonun 4 GB dâhili hafızası, microSD kartla 32 GB’ye kadar artırılabiliyor. 3.2 megapiksellik kamerasıyla fotoğraf çekmeyi ve sosyal medyada paylaşmayı kolaylaştıran Vodafone Smart 4 Mini’de 1400 mAh batarya bulunuyor.

Vodafone Smart 4 Mini satış fiyatı
Vodafone Smart 4 Mini büyük ekranı ve son teknoloji donanımına karşın kontratsız 375 TL’lik fiyatı ve tarifeye ek ödeme kolaylıklarıyla dikkat çekiyor.

2003 - 2016 yılları arasında LetsGoDigital Türkiye ve LetsGoMobile Türkiye internet sitelerinin Türkiye Genel Editörlüğünü yaptı. Bu süreç içerisinde 12 binin üzerinde haber metni ve 400'e yakın ürün inceleme dosyası çevirisi gerçekleştirdi.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

1 of 77

Yorum yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir