Tasarım Ürünler

Bilgisayarcılar kepenkleri kapatacak çünkü CHRISTINE geliyor

 

Modüler Bilgisayar Christine

Herkes için maksimum Pc, CHRISTINE
Neredeyse 30 yıldır sadece kompetanları bilgisayarlarını istedikleri şekilde konfigüre edip bu işin keyfini sürerken normal insanlar için neredeyse uzay mühendisliği (Mezunları iş bulamasa da) kadar zor bir meseleyi çözmüşler arkadaşlar.İstediğin özellikte, istediğin parçayı (İşlemci, Ram Bellek, Ekran Kartı, Harddisk, Power Supply) anında söküp takabildiğin bir PC düşün. İşte o PC bu PC. Fişi prize takmak kadar basit bir eylemle, PCI-Express mimarisiyle yapılandırılmış CHRISTINE, taktığınız her komponenti otomatik olarak tanıyacak.Driver aramak, yüklemek artık tarihe karışacak.

Christine tamamen modüler, ve parçaları tamamen uyumlu olacak

Devrim niteliğinde konseptiyle CHRISTINE, PC mekaniğine fransız kalan her kullanıcının yardımına yetişecek. Tak-çıkar basitliğindeki yapısıyla istediğiniz her parçayı ekleyip, değiştireceksiniz.

Kolay upgrade ile Pc’niz her daim yenilenecek.

Nasıl PC teknolojisi gelişim gösteriyorsa, CHRISTINE de aynı paralel de gelişebilir nitelikte olacak. Ekran kartında daha fazla performansa veya harddisk kapasitesinde daha fazla alana mı ihtiyaç var? Takacaksınız ekstra grafik modülünü veya harddiskinizi, ya da eskisini çıkarıp yenisini onun yerine yerleştireceksinzi ve olay bitecek. Tüm PC’yi yenilemekten kurtulmanın yanısıra, sadece gereken modül değiştirilebilecek  veya üstüne ekleme yapabileceksiniz

Sessiz atın çiftesi sert olur, Sessiz çalışan CHRISTINE bir o kadar da güçlü olacak.

Her bir eklenen modül Aktif Sıvı Soğutma Sistemiyle çalışacak. CHRISTINE’in her bir modülünü garanti kapsamı dışında kalma endişesi yaşamadan, gayet güvenli bir şekilde bizzat kendiniz değiştirerek, performansını artırabileceksiniz.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

1 of 22

Yorum yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir