Akıllı Telefonlar

Samsung Galaxy Note 4 fiyatı

Avea; Galaxy Note serisinin yeni modeli Galaxy Note 4’ü, 24 ya da 36 ay taksitli ödeme seçenekleri ve avantajlı paket teklifleriyle, 17 Ekim’den itibaren Avea İletişim Merkezleri’nde müşterilerinin beğenisine sunuyor.

Samsung Galaxy Note 4 fiyatı
Galaxy Note 4 ürün özellikleri
Kullanıcılara gelişmiş ve güçlü bir mobil deneyim sunma iddiasını taşıyan ve Android KitKat 4.4 işletim sistemiyle kullanıcılara sunulan Samsung Galaxy Note 4, 5.7 inç Quad HD Super AMOLED ekranı sayesinde geliştirilmiş “Çoklu Pencere” özelliği ile dikkat çekiyor. Görüntüleri daha parlak ve net üretebilen 16 megapiksellik arka kameraya ve geniş açılı 3.7 megapiksellik ön kameraya sahip olan cihaz, ultra enerji tasarrufu moduyla da kullanıcılarına %10 batarya kaldığında 24 saat daha telefonu kullanabilme imkanı veriyor. Ayrıca 3 GB RAM barındıran Note 4, 32 GB dahili depolama alanının yanı sıra 64 GB SD kart desteğine de sahip.

Samsung Galaxy Note 4 fiyatı
Teknoloji tutkunları, merakla beklenen Samsung Galaxy Note 4’e, tarifeye ek 36 ay taahhüt ve ayda 45 TL’den başlayan avantajlı paketlerle sahip olabilecekler. Kampanya kapsamında Avea müşterileri, her şey dahil avantajlı paket seçeneklerinin yanı sıra 2.299 TL peşin ödeme seçeneğiyle de Galaxy Note 4’ü satın alabilecekler.

2003 - 2016 yılları arasında LetsGoDigital Türkiye ve LetsGoMobile Türkiye internet sitelerinin Türkiye Genel Editörlüğünü yaptı. Bu süreç içerisinde 12 binin üzerinde haber metni ve 400'e yakın ürün inceleme dosyası çevirisi gerçekleştirdi.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

1 of 77

Yorum yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir