Akıllı Telefonlar

Asus PadFone Infinity

Asus PadFone Infinity
Asus, pürüzsüz metalik tasarıma ve PadFone Infinity İstasyon’a takıldığında 10.1 inç tablete dönüşen 5 inç Full HD ekrana sahip güçlü bir LTE akıllı telefon olan PadFone Infinity’yi tanıttı. PadFone Infinity, Android 4.2’ye ve dört çekirdekli CPU’su ve 19 saate kadar 3G konuşma süresi sağlayan Qualcomm Snapdragon 600 işlemcisi sayesinde çığır açan mobil performans özelliklerine sahip.

Roketlerde kullanılan alüminyumdan üretilen ince yekpare tasarımıyla Asus PadFone Infinity hem güzel hem de sağlam. İnç başına 441 piksel ile 1920 x 1080 tam HD çözünürlüklü 5 inç ekran, okuduğunuz metni basılı bir sayfa kadar net gösteriyor.

64GB depolama, rahat ve tepkisel bir üstün Android deneyimi için sınıfının lideri dört çekirdek CPU’lu Qualcomm Snapdragon 600 1.7GHz işlemciyi tamamlıyor. 100Mbit/s LTE ve 42Mbit/s DC-HSPA+ ise super hızlı internet taramasını ve indirmeyi garantiliyor. Asus PadFone Infinity, deklanşör gecikmesi olmadan muhteşem detaylara sahip görüntüler çekmeye imkan tanıyan bir f/2.0 beş elemanlı yüksek performanslı bir 13 megapiksel kameraya sahip.

Özel bir görüntü sinyal-işlemcisi, düşük ışık görüntülerin kalitesini artırır ve PadFone Infinity’nin saniyede sekiz kare olacak şekilde art arda 100 fotoğraf çekmesini ve eşzamanlı olarak 1080p tam HD video kaydetmesini sağlıyor. Asus PadFone Infinity ayrıca micro-USB-uyumlu MyDP portuyla 1080p tam HD videoyu aktarabiliyor.

2003 - 2016 yılları arasında LetsGoDigital Türkiye ve LetsGoMobile Türkiye internet sitelerinin Türkiye Genel Editörlüğünü yaptı. Bu süreç içerisinde 12 binin üzerinde haber metni ve 400'e yakın ürün inceleme dosyası çevirisi gerçekleştirdi.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

1 of 77

Yorum yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir