Fotoğraf Makineleri

Nikon Coolpix Android fotoğraf makinesi

Nikon Android fotograf makinesi
Nikon Coolpix S800c, yalnızca bir Nikon fotoğraf makinesinin sağlayabileceği resim kalitesini Android platformunun iletişim işlevselliğiyle birleştiriyor. Sosyal ağları kullanan bilgili kullanıcılar için tasarlanan devrim niteliğindeki S800c, yalnızca bir Nikon fotoğraf makinesinin sağlayabileceği resim kalitesini Android platformunun iletişim işlevselliğiyle birleştiriyor.

Fotoğraf çekmek, görüntülemek, internete bağlanmak ve paylaşmanın keyfini çıkarmak için tasarlanan, hepsi bir arada özellikli bir cihaz S800c; bir fotoğraf makinesinden öte de artık vazgeçilmez günlük bir iletişim cihazı haline geliyor.

Nikon Coolpix S800c’nin yüksek lens kalitesi, 10x optik zoom yeteneği ve gerçek 16,0 megapiksel değeri; fotoğraf makineli telefonlarda bulunan tipik ve sıradan fotoğraf makinesi özellikleri ve etkileyici olmayan piksel yoğunluğunun çok ötesine geçiyor. ISO’nuzu S800c’nin zengin 125 – 1600 aralığı içinde veya otomatik modda 3200 değerine kadar ayarlayarak daha iyi resimler çekebiliyorsunuz.

2003 - 2016 yılları arasında LetsGoDigital Türkiye ve LetsGoMobile Türkiye internet sitelerinin Türkiye Genel Editörlüğünü yaptı. Bu süreç içerisinde 12 binin üzerinde haber metni ve 400'e yakın ürün inceleme dosyası çevirisi gerçekleştirdi.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

1 of 23

Yorum yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir