Telefon Uygulamaları

Twitter’dan iki yeni özellik: Gruplara direkt mesaj ve mobil video çekme

TwitterKısa bir süre önce blogundan yeni özelliklerin yolda olduğunu duyuran Twitter, bugün iki önemli yeniliği duyurdu.

Twitter’da bir grupla özel olarak sohbet edin
Herkese açık bir sohbete daha küçük bir grupla, özel olarak devam etmek istiyor veya gördüğünüz bir Tweet üzerine kendiniz bir sohbet başlatmak istiyor olabilirsiniz. Twitter kullanıcılarının çoğu, sadece Twitter’da takip ettiği insanlar veya markalara ulaşmak için direkt mesaj yönetimini kullanıyor. Şimdi bu özellikle bir grupla da özel olarak sohbet etme imkanı geliyor. Bu özellik, yani gruplarla özel olarak konuşabiliyor olmak, Twitter’da kiminle ve nasıl konuşuyor olacağınız hakkında daha fazla seçenek sunuyor.

Grup fonksiyonu, kullanıcılara herhangi bir takipçiyle sohbet başlatma imkanı tanırken takipçilerin sohbete katılması için birbirlerini takip etme zorunluluğu da bulunmuyor. Twitter kullanıcıları, birkaç dokunuşla grup oluşturabilirken bir gruba eklendiğindiğinde de bildirim alıyor. “Direkt Mesaj” metoduna yeni alışanlar, daha fazla bilgiyi bu linkten edinebiliyor.

Twitter uygulamanızdan video çekin, düzenleyin ve paylaşın
Artık Tweet’ler neredeyse 140 karakteri geçiyor. Bugün deneyimlediğimiz Twitter,  dünyanın en önemli figürleri ve markalarından görseller, gifler, Vine’lar, ses kayıtları ve videolarla dolu. Twitter kullanıcıları artık hiçbir sorun yaşamadan direkt olarak Twitter aplikasyonundan videolar çekip, düzenleyip paylaşabilecek.

2003 - 2016 yılları arasında LetsGoDigital Türkiye ve LetsGoMobile Türkiye internet sitelerinin Türkiye Genel Editörlüğünü yaptı. Bu süreç içerisinde 12 binin üzerinde haber metni ve 400'e yakın ürün inceleme dosyası çevirisi gerçekleştirdi.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

1 of 20

Yorum yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir