Cep Telefonları

LG Ice Cream Smart kapaklı telefonda klavye ve dokunmatik ekran bir arada

LG Ice Cream Smart kapaklı telefon

Arada sırada duyurduğumuz kapaklı cep telefonlarına olan ilginin ve talebin bitmediğine inanan üretici firmalardan bir diğeri de LG. LG’nin yeni LG Ice Cream Smart kapaklı cep telefonu Android işletim sisteminde QWERTY fiziksel klavye ve dokunmatik ekran kullanıcı deneyimini bir arada ve ekonomik bir fiyatla sunuyor.

Ice Cream Smart kapaklı telefon özellikleri
Yeni LG Ice Cream Smart Android cep telefonu kapaklı tasarımı ile çok sıra dışı ve albenili bir model olmamakla beraber 270 USD fiyat etiketi ile ekonomik bir ürün gibi duruyor. LG Ice Cream Smart kapaklı telefonda QWERTY nümerik tuşlardan oluşan fiziksel klavye ile dokunmatik ekran özelliği bir arada sunuluyor.

LG Ice Cream Smart fiyatı
T9 özelliğini arayan kullanıcılara da klavyede KakaoTalk, kamera ve e-posta uygulamalarına erişim sağlayan kısayol tuşlarına yer verilerek bir çözüm sunulmuş. Kapaklı bir telefon olan LG Ice Cream Smart satış fiyatı 270 USD.

2003 - 2016 yılları arasında LetsGoDigital Türkiye ve LetsGoMobile Türkiye internet sitelerinin Türkiye Genel Editörlüğünü yaptı. Bu süreç içerisinde 12 binin üzerinde haber metni ve 400'e yakın ürün inceleme dosyası çevirisi gerçekleştirdi.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

1 of 18

Yorum yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir