Cep Telefonları

Avea inTouch 4 Hareketle Kontrol Teknolojisi

Telefonseverler Avea inTouch 4 akıllı telefonun Hareketle Kontrol Teknolojisi ile cihaza dokunmaya gerek kalmadan birçok fonksiyonu el hareketlerine bağlı olarak gerçekleştirebiliyor.

inTouch 4

Avea inTouch 4 akıllı telefon 3 farklı konsept olan “Tarz, Teknoloji ve Eğlence” üzerinde geliştirilerek tasarlanmış. 5 inç HD IPS çözünürlüğünde büyük ekrana ve Android 4.4 KitKat işletim sistemine sahip olan Avea inTouch 4’ün “Teknolojiyi Yakalamak” isteyenler için Hareketle Kontrol gibi farklılaşan teknolojiler ile donatılmış.

Avea inTouch 4 Hareketle Kontrol Teknolojisi
Avea inTouch 4 akıllı telefon Hareketle Kontrol Teknolojisi sayesinde kullanıcısına deklanşöre ya da ekrana dokunmadan, sadece el hareketiyle ‘selfie’ çekme, fotoğraf görüntüleme ve internette dolaşma olanağı sağlıyor.

inTouch 4 kamera özellikleri
Hareketle Kontrol Teknolojisi’nin Türkiye’de operatör markalı telefonlarda bir ilk olmasıyla öne çıkan Avea’nın yeni modeli inTouch 4 akıllı telefon sahip olduğu teknolojik özelliklerin yanı sıra; autofocus, HDR, panoramik çekim, gülümseme tanıma ve fotoğraflara farklı efekt uygulama özellikleri olan gelişmiş 13 megapiksel arka kameraya sahip.

2003 - 2016 yılları arasında LetsGoDigital Türkiye ve LetsGoMobile Türkiye internet sitelerinin Türkiye Genel Editörlüğünü yaptı. Bu süreç içerisinde 12 binin üzerinde haber metni ve 400'e yakın ürün inceleme dosyası çevirisi gerçekleştirdi.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

1 of 18

Yorum yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir