Akıllı Telefonlar

Sony Xperia E3 akıllı telefon

Kendine özgü alüminyum güç düğmesine, dayanıklı temperli camdan üretilmiş 4,5 inç’lik ekrana ve ezilmeleri önleyecek şekilde tasarlanmış köşelere sahip Sony Xperia E3 akıllı telefonda 5 megapiksellik kamera, dört çekirdekli işlemci ve 4G/LTE desteği de bulunuyor.

Xperia E3
Xperia E3 dört çekridek işlemci performansı
Sony Xperia E3 akıllı telefonun her çekirdeği birbirinden bağımsız çalışan Qualcomm Snapdragon 1,2 GHz dört çekirdekli işlemcisi ile birden çok uygulamayı aynı anda çalıştırabilir, web’de daha kısa bir yükleme süresi ile gezebilir ve güzel bir şekilde gecikmesiz video akışı sağlayabilir ve tüm bunları yaparken pilinizin ömrünü tüketmeden maksimum performans ve hız elde edebilirsiniz.

Sony Xperia E3
HD video kayıt özelliği
5 megapiksel çözünürlüklü kameranın Sony’nin yenilikçi Otomatik çekim modu belirleme özelliği ve resimler için HDR ile desteklendiği Sony Xperia E3 cep telefonunda ister gündüz ister gece her koşulda çok güzel ve canlı dijital fotoğraflar elde ediliyor. Sony Xperia E3 aynı zamanda HD kalitesinde video kayıt da yapabiliyor.

2003 - 2016 yılları arasında LetsGoDigital Türkiye ve LetsGoMobile Türkiye internet sitelerinin Türkiye Genel Editörlüğünü yaptı. Bu süreç içerisinde 12 binin üzerinde haber metni ve 400'e yakın ürün inceleme dosyası çevirisi gerçekleştirdi.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

1 of 77

Yorum yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir