Televizyonlar

35 bin Euro’luk yeni nesil TV

BeoVision Avant 85, motorlu stant ve duvar konsoluyla kullandığında size doğru hareket ediyor, izlemeyi bıraktığınızda ise tekrar duvara doğru gidiyor. Böylece yaşam alanlarında daha az yer işgal ediyor.

35 bin Euroluk yeni nesil TV

35 bin Euro’luk yeni nesil televizyon
BeoVision Avant 85 TV’de en sevdiğiniz koltuğunuza görüş açınızı, favori pozisyonunuzu, sevdiğiniz kanalı ve ideal ses ayarını kaydedebiliyorsunuz. Bunun yanı sıra BeoRemote One uzaktan kumanda ile tek tuşla, daha önce kaydettiğiniz, televizyonunuzun bu üç ayarını anında en sevdiğiniz şekle getirebiliyorsunuz. BeoVision Avant 85 televizyon kapatıldığında otomatik olarak hoparlörü de kapanıyor ve tekrar duvara bitişik konumuna dönüyor.

BeoVision Avant 85 ses kalitesi
BeoVison Avant 85, aynı anda hem merkezi kanal hem de stereoya sahip entegre 3 kanallı hoparlör çözümü ile optimize edilmiş konuşma yenileme özelliğiyle olağanüstü iyi bir stereo performansı ve en ekstrem spor veya aksiyon görüntülerini izlerken dahi sizi tatmin edecek kristal netlik ve dinamik hassasiyet sunuyor.

32.000 Euro’dan satışa sunulan BeoVision Avant 85 televizyon 1.400 Euro’dan başlayan fiyat seçenekleriyle duvara, masaya veya yere monte edilebiliyor.

2003 - 2016 yılları arasında LetsGoDigital Türkiye ve LetsGoMobile Türkiye internet sitelerinin Türkiye Genel Editörlüğünü yaptı. Bu süreç içerisinde 12 binin üzerinde haber metni ve 400'e yakın ürün inceleme dosyası çevirisi gerçekleştirdi.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

1 of 8

Yorum yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir