Aksesuvarlar

Avea Smartband akıllı bileklik

Avea’nın, yeni akıllı telefonu Avea inTouch 4 ile birlikte tanıttığı Avea Smartband akıllı bileklik adım sayısı, kat edilen mesafe, uyku takibi ile harcanan kalori bilgisini kullanıcı ile anlık paylaşabiliyor.

Avea Smartband

Avea Smartband akıllı bileklik sağlıklı yaşam tarzını kontrol altında tutmak ve hareketli bir yaşama ayak uydurmak için tasarlanmış. Avea Smartband ayrıca uyku kalitesini takip ederek, derin ve hafif uyku süresi hakkında kullanıcıya bilgi veriyor.

Avea Smartband özellikleri
Avea Smartband, saat özelliğinin dışında akıllı alarm özelliği ile uykunun hafif olduğu saatte titreşimle uyandırabiliyor. Telefona indirilebilecek mobil uygulaması ile Avea Smartband senkronize edildiğinde; günlük hedefler belirleme ve hedefleri takip etme olanağı sağlanıyor.  Günlük, haftalık, aylık raporlar ile aktivite geçmişi de kolaylıkla takip edilebiliyor.

Avea akıllı bileklik

Avea akıllı bileklik piyasaya çıkış tarihi
Avea Smartband, Bluetooth 4.0 versiyonuna sahip Android 4.3 ve IOS 7 üzeri işletim sistemine sahip tüm akıllı telefonlarla uyumlu olarak çalışıyor. Avea’nın yeni cihazları Avea inTouch 4 akıllı telefon ve Avea Smartband akıllı bilekli tüm Avea satış noktalarında 22 Aralık 2014 tarihi itibarıyla yer alacak.

2003 - 2016 yılları arasında LetsGoDigital Türkiye ve LetsGoMobile Türkiye internet sitelerinin Türkiye Genel Editörlüğünü yaptı. Bu süreç içerisinde 12 binin üzerinde haber metni ve 400'e yakın ürün inceleme dosyası çevirisi gerçekleştirdi.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

1 of 95

Yorum yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir