Aksesuvarlar

Vodafone Akıllı Çocuk Saati ile çocuğunuzu takip edin

Vodafone, yeni Akıllı Çocuk Saati çözümüyle ebeveynlere çocuklarını günün her saatinde takip etme ve diledikleri zaman onlarla iletişim kurma imkânı veriyor. Alcatel tarafından üretilen “Akıllı Çocuk Saati”, Vodafone’un saat için hazırladığı Dijital Yaşam Tarifesi’ne ek ayda 10TL’ye sunuluyor.

Akıllı Çocuk Saati ile çocuk takibi
Ağırlıklı olarak 4-10 yaş aralığındaki çocuklar için geliştirilen Akıllı Çocuk Saati, GPS konum belirleyici, yalnızca ebeveyn tarafından belirlenen en fazla 10 kişiyle konuşma ve sesli mesajlaşma, acil durumlar için en fazla 10 numaranın kaydedilebildiği SOS butonu ve 112’yi arama, güvenli bölge tanımlama, güvenli bölge giriş/çıkış uyarıları, güvenli kişileri tanımlama gibi özellikleriyle ebeveynlerin çocuklarını takip edebilmesi için güvenilir bir çözüm sunuyor.

Dijital Yaşam Tarifesi ile birlikte gelen “Akıllı Çocuk Saati”, 12 ve 24 ay taksit seçenekleri ve tarifeye ek ayda 10 TL’den başlayan fiyatlar ile sunuluyor. GPS konum belirleyici, güvenli bölge oluşturma, yalnızca ebeveyn tarafından belirlenen en fazla 10 kişiyle konuşma ve sesli mesajlaşma gibi özellikler içeren “Akıllı Çocuk Saati”, ebeveynlerin çocuklarını takip edebilmesi için güvenilir bir çözüm sunuyor.

Suya ve toza dayanıklı olan “Akıllı Çocuk Saati”, 4 güne kadar bekleme süresi, çocukların hareketlerini izleme imkânı veren adım sayar, Nano SIM kart girişi, iOS/Android uygulamaları gibi özellikleriyle hem ebeveynlerin hem de çocukların hayatında önemli kolaylıklar sağlıyor.

2003 - 2016 yılları arasında LetsGoDigital Türkiye ve LetsGoMobile Türkiye internet sitelerinin Türkiye Genel Editörlüğünü yaptı. Bu süreç içerisinde 12 binin üzerinde haber metni ve 400'e yakın ürün inceleme dosyası çevirisi gerçekleştirdi.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

1 of 95

Yorum yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir