Aksesuvarlar

Canon Connect Station kablosuz veri depolama cihazı

Canon Connect Station CS100Canon, tüm fotoğraf ve filmleri tek noktada toplayacak yeni depolama cihazı Connect Station CS100’ü tanıttı. Connect Station CS100 ile en sevdiğiniz anları, fotoğraf makineniz ve akıllı cihazlarınızdan kaydetmeniz, izlemeniz ve paylaşmanız, artık çok kolay.

NFC kablosuz temas ile kolayca fotoğraf ve video aktarın
Evinizde 1TB’a kadar içeriği saklayabileceğiniz bir merkezi hub işlevi gören Connect Station CS100, görüntülerinizin hangi hafıza kartında veya cihazda olduğunu hatırlama endişesini geçmişte bırakıyor. Tüm fotoğraf ve videolarınızı NFC donanımlı Canon fotoğraf makineleri ve kameralarından tek bir tuş dokunuşuyla kolayca içe aktarabilirsiniz. Ayrıca favori içeriklerinizi çeşitli cihazlardan Connect Station CS100’e aktarabilirsiniz. Diğer fotoğraf makineleriyle yaptığınız çekimleri bir USB kablosuyla bağlanarak veya doğrudan hafıza kartından içe aktarabilirsiniz.

Canon Connect Station veri depolama cihazı

Akıllı telefon ve tabletlerden Wi-Fi kablosuz veri aktarımı
Akıllı telefon veya tabletlerle yapılan plansız çekimleri Wi-Fi kullanılarak, bir web tarayıcısı aracılığıyla aktarabilir, tüm fotoğraf ve videolarınızı bir arada arşivlemeyi hiç olmadığı kadar kolaylaştırabilirsiniz. Tatillerinizden veya düğününüzden özel anlarınızı, Connect Station CS100’da topladıktan sonra evinizde aileniz ve arkadaşlarınızla o anları yeniden yaşamanın tadını çıkarabilirsiniz.

Canon Connect Station ile büyük ekran keyfi
Connect Station CS100’ü, HDMI aracılığıyla büyük ekranlı televizyonlara bağlayabilir ve fotoğraf ve videolarınızı göz alıcı Full HD çözünürlüğünde izleyip, hak ettikleri kalitede tadını çıkarabilirsiniz.  Ayrıca gündelik hayatta istediğiniz zaman akıllı telefonunuz, tabletiniz veya bir web tarayıcısı aracılığıyla bilgisayarınızdan albümlerinizi kablosuz olarak gözden geçirebilirsiniz.

2003 - 2016 yılları arasında LetsGoDigital Türkiye ve LetsGoMobile Türkiye internet sitelerinin Türkiye Genel Editörlüğünü yaptı. Bu süreç içerisinde 12 binin üzerinde haber metni ve 400'e yakın ürün inceleme dosyası çevirisi gerçekleştirdi.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

1 of 95

Yorum yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir