Video Kameralar

Canon XC10 kompakt 4K dijital kamera

Canon XC10 kamera

Canon profesyonel 4K kalitesini gelecek vaat eden film yapımcıları ve film tutkunlarının hizmetine sunan kompakt ve hafif video kamera ve dijital fotoğraf makinesi modeli XC10’u tanıttı.

Canon XC10 özellikleri
1 inç CMOS sensörünün ve Canon’un yeni DIGIC DV5 görüntü işlemcisinin güçlü bir kombinasyonundan oluşan geliştirilmiş görüntüleme motoru, hem amatör film yapımcılarına hem de deneyimli profesyonellere, çok farklı değişken bit hızı aralığında 4K video çekme taleplerini karşılayacak muazzam hızı ve kaliteyi sunuyor.

Canon XC10 kompakt 4K dijital kamera yüksek çözünürlüklü performans için profesyonel standartta 4:2:2 renk örneklemesiyle dahili CFast 2.0 karta 305Mbps’ye kadar hızla UHDTV standardında (3840 x 2160) 4K video veya SD karta 50Mbps’ye kadar hızla Full HD (1920 x 1080) video kaydı yapabiliyor.

XC10 video kamera 20.000 seviyelerine kadar çıkabilen ISO hızıyla birlikte Sinema EOS fotoğraf makineleriyle eşdeğer zengin renk kapasitesi sunarak, düşük ışık altında mükemmel sonuçlar alınmasını garantiliyor. 12 duraklı Geniş Dinamik Aralığı ile görüntünün hem parlak hem de karanlık alanlarında canlı detaylar sunuyor.

Yaratıcılığı kışkırtan çekim özellikleri
Çeşitli ağır/hızlı çekim kayıt modlarının (4K/Full HD’de 1200 kata kadar hızlı çekim ve HD’de 1/4 kata kadar ağır çekim) yanı sıra Canon XC10 kompakt 4K dijital kameranın enterval çekim imkanı da daha fazla yaratıcı fırsatın yakalanmasına da imkan tanıyor.

Canon XC10 video kamera aynı zamanda Wi-Fi uyumlu; kilit özelliklerin bir tarayıcı, akıllı telefon veya tablet aracılığıyla uzaktan kumanda edilebilmesini sağlıyor.

2003 - 2016 yılları arasında LetsGoDigital Türkiye ve LetsGoMobile Türkiye internet sitelerinin Türkiye Genel Editörlüğünü yaptı. Bu süreç içerisinde 12 binin üzerinde haber metni ve 400'e yakın ürün inceleme dosyası çevirisi gerçekleştirdi.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

1 of 5

Yorum yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir