Aksesuvarlar

Yeni Samsung kavisli monitörler

Samsung kavisli monitörler

Samsung, kavisli monitör ürün grubuna beş yeni modelin eklendiğini duyurdu. 29 inç SE790C, 31,5 inç SE590C ve 27 inç SE591C’nin ön plana çıktığı yeni model grubu 23,5 ve 27 inç SE510C’ ile tamamlanıyor.

Samsung kavisli monitörler ve özellikleri
Samsung’un yeni kavisli monitörleri tüketicilerin çoklu ortam eğlence ve çoklu görev ihtiyaçlarını karşılıyor. Kavisli Samsung monitörler göz koruyucu mod ve titreşim önleme teknolojisi ile göz yorulmasını azaltılıyor. Özellikle uzun süreli ekran kullanımına yönelik mavi ışığı azaltan göz koruyucu mod, mavi ışığın izleyicilerin gözleri üzerindeki zararlı etkilerini ve bu etkilerle bağlantılı göz yorulmasını azaltmaya yardımcı oluyor. İzleyiciler, titreşim önleme teknolojisi sayesinde ekranlarını çok daha uzun süre ve gözleri daha az yorularak izleyebiliyorlar.

2003 - 2016 yılları arasında LetsGoDigital Türkiye ve LetsGoMobile Türkiye internet sitelerinin Türkiye Genel Editörlüğünü yaptı. Bu süreç içerisinde 12 binin üzerinde haber metni ve 400'e yakın ürün inceleme dosyası çevirisi gerçekleştirdi.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

1 of 95

Yorum yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir