Cep Telefonları

Nokia X Plus cep telefonu

Nokia, Mobile World Congress’te (MWC), çıkardığı yeni uygun fiyatlı telefonla bir milyar insanı daha internete bağlama taahhüdünü vurguladı. Serinin ilk cihazı Nokia X, 4 inç IPS kapasitif ekran ve 3 MP kamera ile geliyor.

X PlusNokia X Plus özellikleri
Nokia X Plus daha yüksek bellek ve depolama kapasitesi sayesinde oyun, müzik, fotoğraf ve videoya düşkün multimedya meraklıları için en iyi hale getirildi. Hem Nokia X hem de X Plus cep telefonları parlak yeşil, parlak kırmızı, açık mavi, sarı, siyah ve beyaz renklerde üretiliyor.

Nokia XNokia X Plus satış fiyatı
Nokia X cep telefonu 89 Euro’dan başlayan fiyatlarla hemen satışa çıkacak ve Asya-Pasifik, Avrupa, Hindistan, Latin Amerika, Ortadoğu ve Afrika’da piyasaya sunulacak. Nokia X+ cep telefonu ise ikinci çeyreğin ilk dönemlerinde 99 Euro fiyatlardan satışa sunulması bekleniyor.

2003 - 2016 yılları arasında LetsGoDigital Türkiye ve LetsGoMobile Türkiye internet sitelerinin Türkiye Genel Editörlüğünü yaptı. Bu süreç içerisinde 12 binin üzerinde haber metni ve 400'e yakın ürün inceleme dosyası çevirisi gerçekleştirdi.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

1 of 18

Yorum yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir