Cep Telefonları

Türkiye’de yaşlılar için cep telefonu nereden ve kaça alınır?

DigitAlem internet sitemizin en çok ziyaret edilen haberlerini başında yaşı ilerlemiş kullanıcılara yönelik büyük tuş ve benzeri özellikleri barındıran akıllı telefonlar ve benzeri cihazlar geliyor. Bu cihazlara büyük bir talep olmasına rağmen bu telefonların Türkiye’de nereden ve kaç satın alınabileceği konusunun pek de net olmadığını söyleyebiliriz.

Sitemizde haberini yaptığımız Concox GS503, Samsung Master Dual ve LG Wine Smart kapaklı cep telefonu gibi modellerin artık geçmişte kaldıklarını ve bazılarının da hâlâ internet sitelerinde tanıtımları yapılmasına rağmen fiyat ve satış bilgilerinin olmadığını gördük.

Yaşlı nüfusu gittikçe artan ülkemizde bu kullanıcılara yönelik model seçeneklerinin son derece sınırlı olması dikkat çekici. Bugün için satın alınabilecek yaşlılara yönelik cep telefonları arasında ise büyük tuşlu Anka M9 (alternatif link 1) – (alternatif link 2), Torch A2 ve Alcatel 2008G modellerini saymak mümkün.

2003 - 2016 yılları arasında LetsGoDigital Türkiye ve LetsGoMobile Türkiye internet sitelerinin Türkiye Genel Editörlüğünü yaptı. Bu süreç içerisinde 12 binin üzerinde haber metni ve 400'e yakın ürün inceleme dosyası çevirisi gerçekleştirdi.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

1 of 18

Yorum yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir