Cep Telefonları

Nokia 515 cep telefonu

Nokia 515 cep telefonu

Zarif ve şık tasarımı yanında gelişmiş kamerası ve sosyal ağlarla uyumluluğu ile de Nokia 515 klasik telefon sevenlerin gözdesi. HD ses kalitesi, 3.5G bağlantısı, sosyal medya ve e-posta uygulamalarıyla Nokia 515, tüketicilerden büyük ilgi görüyor. Kristal berraklığında HD ses kalitesinin keyfini süren kullanıcılar, güvenilir pil ömrüyle uzun uzun sohbet ediyor.

Nokia 515’in tam odaklı, 5 megapiksel kamerası ile daha iyi görüntüler çekebilir; LED flaş ile fotoğraf çekerken ışığın az olduğu ortamlarda mükemmel görüntüler yakalayabilirsiniz. Ayrıca fotoğraflarınızı Nokia’nın zengin uygulamalarıyla daha renkli kılabilir, Panorama özelliği ile bütün bir manzarayı resme sığdırabilirsiniz.

Dahili sosyal ağ uygulamaları ve Mail for Exchange ile iletişimi kesintisiz sürdürmenizi sağlayan Nokia 515, hareket halindeyken bile kusursuz internet bağlantısı için cihazınızı 3.5G modeme dönüştürmenizi de sağlıyor. Nokia 515’in tavsiye edilen satış fiyatı 399 TL.

2003 - 2016 yılları arasında LetsGoDigital Türkiye ve LetsGoMobile Türkiye internet sitelerinin Türkiye Genel Editörlüğünü yaptı. Bu süreç içerisinde 12 binin üzerinde haber metni ve 400'e yakın ürün inceleme dosyası çevirisi gerçekleştirdi.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

1 of 18

Yorum yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir