Aksesuvarlar

Samsung GamePad

Samsung GamePad

Samsung, kullanıcılar tarafından büyük ilgi gören Galaxy serisinde oyun deneyimini artırmak amacıyla geliştirdiği Smartphone GamePad donanımı ve Mobile Console uygulamasını kullanıma sundu. Smartphone GamePad, kullanıcının Galaxy akıllı telefonunu veya tabletini anında portatif bir konsola hatta bir ev konsoluna dönüştürmesini sağlıyor.

Samsung GamePad 4 inç’ten 6,3 inç’e kadar çeşitli büyüklüklerdeki mobil cihazlarla birlikte kullanılabiliyor. Kullanıcılar Galaxy cihazlarını HDMI kablo veya Allshare Screen Mirroring üzerinden televizyonlarına bağlayarak, ev konforunda da bu benzersiz deneyimi yaşayabilecek.

Samsung GamePad, akıllı telefonlar ve tabletler ile Bluetooth üzerinden de kolaylıkla bağlanabiliyor. Galaxy Note 3, S4, Note II ve SIII gibi Android 4.3 işletim sistemiyle çalışan Samsung Galaxy cihazları için optimize edilmiş özellikler sayesinde, GamePad ile NFC (yakın alan iletişimi) arayüzü üzerinden kolaylıkla bağlantı kurulabiliyor ve “PLAY” butonu ile oyunlara daha hızlı erişilebiliyor.

2003 - 2016 yılları arasında LetsGoDigital Türkiye ve LetsGoMobile Türkiye internet sitelerinin Türkiye Genel Editörlüğünü yaptı. Bu süreç içerisinde 12 binin üzerinde haber metni ve 400'e yakın ürün inceleme dosyası çevirisi gerçekleştirdi.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

1 of 95

Yorum yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir