Tabletler

Prestigio Quantum Android tabletler

Prestigio Android tabletler

Prestigio, dört çekirdekli işlemcilerle güçlendirilmiş ve şık tasarımları ile dikkat çeken yeni MultiPad 4 Quantum serisi Android tabletlerini Türkiye’de satışa çıkardı. MultiPad 4 Quantum serisi tabletlerin modern tasarımları ve lacivert renkli alüminyum kasaları cihazların sağlamlığını artırırken aynı zamanda erkeksi bir görünüme sahip olmalarını da sağlıyor.

7.85 inç, 9.7 inç ve 10.1 inç olmak üzere üç farklı model seçeneği ile satışa sunulan MultiPad 4 Quantum serisi tabletler, IPS ekran teknolojisi sayesinde son derce net ve canlı görüntüler sunuyor. MultiPad 4 Quantum serisinin her üç modelinde de ARM Cortex A9 mimarisine sahip, 1.6 GHz hızında çalışan 4 çekirdekli Rockchip RK3188 işlemci bulunuyor. Dört çekirdekli Mali 400MP grafik işlemci ise özellikle oyunlarda yüksek performans isteyenlerin beklentilerini karşılıyor.

Android 4.2 Jelly Bean işletim sistemini kullanan MultiPad 4 Quantum serisi tabletlerde bulunan mini HDMI portu sayesinde tablette bulanan fotoğraf ve videolar büyük ekranlı bir TV’ye kolayca aktarılabiliyor. Ayrıca Bluetooth desteği sayesinde cihazlar arası dosya paylaşımı da kablosuz olarak gerçekleştirilebiliyor.

Prestigio MultiPad 4 Quantum 7.85 modeli 399 TL, MultiPad 4 Quantum 9.7 modeli 629 TL ve MultiPad 4 Quantum 10.1 modeli ise 499 TL tavsiye edilen son kullanıcı fiyatı ile satın alınabiliyor.

2003 - 2016 yılları arasında LetsGoDigital Türkiye ve LetsGoMobile Türkiye internet sitelerinin Türkiye Genel Editörlüğünü yaptı. Bu süreç içerisinde 12 binin üzerinde haber metni ve 400'e yakın ürün inceleme dosyası çevirisi gerçekleştirdi.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

1 of 22

Yorum yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir