Aksesuvarlar

Philips konferans hoparlörü

Kolayca taşınabilen Philips WeCall Bluetooth konferans hoparlörü üstün ses ve konuşma performansı sayesinde yüz yüzeden farksız konferans görüşmeleri imkanı sunuyor.

Konferans hoparlörü

10 metre kablosuz aralığıyla iPhone ve Bluetooth özellikli tüm akıllı telefon, bilgisayar ve dizüstü bilgisayara otomatik eşleştirme ile sorunsuz bağlantı sağlayan Philips WeCall konferans hoparlörü doğal ses için gelişmiş HD ses teknolojisine sahip.

Çağrı, şarj ve sessiz işlevleri için LED durum göstergelerine sahip Philips WeCall konferans hoparlörünün pili, arama sırasında kullanılırken en fazla 8 saat, beklemede ise 200 saat dayanıyor. Birlikte verilen USB kablosuyla da kolay ve kullanışlı şarj imkanı sunuyor.

Philips konferans hoparlörü

 

Dizüstü bilgisayarlar üzerinden görüşme yapmak için USB bağlantısı bulunan Philips WeCall konferans hoparlörünü her yere kolay taşıyabilmeniz için ince ve hafif bir seyahat çantası da bulunuyor.

Philips konferans hoparlörü satış fiyatı
Philips WeCall konferans hoparlörü, 279,90 TL’den satışa sunuluyor.

2003 - 2016 yılları arasında LetsGoDigital Türkiye ve LetsGoMobile Türkiye internet sitelerinin Türkiye Genel Editörlüğünü yaptı. Bu süreç içerisinde 12 binin üzerinde haber metni ve 400'e yakın ürün inceleme dosyası çevirisi gerçekleştirdi.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

1 of 95

Yorum yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir