Aksesuvarlar

Acer Predator Z1 oyun monitörü

Acer Predator Z1 oyun monitörün 178 derece görüntüleme açısı ve kavisli tasarımı kör noktalar olmadan kesintisiz bir görüntüleme sağladığı için, çoklu monitör kurulumları için mükemmel.

Acer Predator Z1 oyun monitörü

Ergonomik olarak tasarlanan standının sağladığı eğim ve yükseklik ayarları ideal görüntüleme pozisyonunun bulunmasını kolaylaştırırken, kullanışlı bir döndürme özelliği görüntülerin dikeyden yataya otomatik olarak ayarlanabilmesini mümkün kılıyor.

Acer oyun monitörü

30 inç Acer Predator Z1 oyun monitörün 21:9 çözünürlük ve 100% sRGB renk gamına sahip 1800R ultra-geniş bir FHD (2560 x 1080) ekranı bulunuyor. Hızlı bir 4ms GTG (griden griye) yanıtlama süresi ve 200Hz’e kadar yenileme oranıyla, inanılmaz gerçekçi görseller için mümkün olan en kusursuz grafikleri sağlayan Acer Predator Z1 oyun monitörü hızlı aksiyon ve dramatik geçişlerin hepsi rahatsız edici bulanıklık veya gölgelenme etkileri olmadan düzgün biçimde canlandırıyor.

Predator Z1 monitörler Haziran ayından itibaren Avrupa ülkelerinde 599 Euro fiyatla satışa sunuluyor.

2003 - 2016 yılları arasında LetsGoDigital Türkiye ve LetsGoMobile Türkiye internet sitelerinin Türkiye Genel Editörlüğünü yaptı. Bu süreç içerisinde 12 binin üzerinde haber metni ve 400'e yakın ürün inceleme dosyası çevirisi gerçekleştirdi.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

1 of 95

Yorum yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir