Kulaklıklar

Philips Action Fit spor kulaklıkları

Philips Action Fit kulaklıklar

Philips, Action Fit kulaklıklarıyla güçlü ve kaliteli sesten vazgeçemeyen spor ve macera tutkunlarına aradıkları kulaklığı sunuyor. Spor yaparken kulaktan düşmeye imkan vermeyen tasarıma sahip Action Fit serisi, suya, tere dayanıklılığı ve ultra hafifliğiyle de dikkat çekiyor.

Philips Action Fit kulaklıklar ısıya ve suya dayanıklı
Philips’in sunduğu Action Fit serisi kulaklıklar sportif bir yaşamı tercih eden, spor yaparken de en iyi ses kalitesiyle müzik dinlemeyi sevenlere hitap ediyor. Yağmur, çamur dinlemeyen, her iklim ve doğa koşulunda spor yapmaya olanak veren Philips Action Fit kulaklıklar sert koşullara dayanıklı yapıları sayesinde ısıya, ıslaklığa ve tere karşı koyuyor.

Kulağa güvenli ve rahat şekilde oturması için özel olarak tasarlanmış ultra yumuşak silikon kulaklık kapaklarına sahip olan Philips Action Fit spor kulaklıkları olası yırtılma ve kopmalara karşı da korumalı.

Philips Action Fit kulaklık fiyatları
Action Fit serisinin yeni kulaklık modelleri Philips SHQ1300 ve SHQ1305 sadece 5.7 gram ağırlığında. Mikrofonlu Action Fit serisi de her koşulda özgür müzik imkanı sunuyor. Pembe, kırmızı, yeşil ve siyah renk seçenekleriyle satışa sunulan Action Fit kulaklıkların fiyatları 59.90 TL ile 199.90 TL arasında değişiyor.

2003 - 2016 yılları arasında LetsGoDigital Türkiye ve LetsGoMobile Türkiye internet sitelerinin Türkiye Genel Editörlüğünü yaptı. Bu süreç içerisinde 12 binin üzerinde haber metni ve 400'e yakın ürün inceleme dosyası çevirisi gerçekleştirdi.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

1 of 6

Yorum yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir