Kulaklıklar

Plantronics Backbeat Bluetooth kulaklık

Plantronics Backbeat Bluetooth kulaklık

ABD’li Plantronics tarafından üretilen Backbeat 903+ Bluetooth kulaklık, akıllı telefonundan kablosuz olarak müzik dinlemeyi sevenlerin vazgeçemeyecekleri bir ürün olmaya aday. Plantronics Backbeat 903+’ın dayanıklı, ter geçirmeyen malzemelerden oluşan yapısı ve üç aşamalı olarak ayarlanabilen kafa bandı, onu özellikle spor yaparken müzik dinlemekten hoşlananlar için ideal bir kulaklık yapıyor.

7 saate kadar konuşma ve 7 güne kadar bekleme süresi sunan ürünün en önemli özelliklerinden biri de iPhone ile uyumlu pil ölçer özelliğine sahip olması. Bu özellik sayesinde kulaklığın pil seviyesi iPhone ekranından kolaylıkla takip edilebiliyor ve spor sırasında şarjın bitmesi gibi sorunlar yaşanmıyor. Sesli uyarı özelliği de bulunan Backbeat 903+, düşük pil seviyesi, kayıp bağlantı ve benzeri durumlarda kullanıcısını sesli olarak uyarıyor.

Micro USB portundan şarj edilebilen ve sadece 34 gram ağırlığında olan Plantronics Backbeat 903+ kablosuz Bluetooth kulaklık 2 yıl garantili olarak, KDV hariç 85 Dolar’a satın alınabiliyor.

2003 - 2016 yılları arasında LetsGoDigital Türkiye ve LetsGoMobile Türkiye internet sitelerinin Türkiye Genel Editörlüğünü yaptı. Bu süreç içerisinde 12 binin üzerinde haber metni ve 400'e yakın ürün inceleme dosyası çevirisi gerçekleştirdi.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

1 of 6

Yorum yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir