Kulaklıklar

El yapımı Grado e Serisi kulaklıklar

Tamamen el yapımı Grado marka kulaklıklar, kulaklık boşluğundaki çınlamayı engelleyen yapısıyla mükemmel ses kalitesi sunuyor.

El yapımı kulaklıklar
Grado e Serisi el yapımı kulaklıklar
Üretiminde maun ağacı kullanılan Grado e Serisi, seste bozulmaların azaltılması ve daha dengeli seslerin elde edilmesi konusunda üst seviye performans gösteriyor. Fazla enerjiyi emen, Grado tescilli Space Black Polikarbonat malzeme ise çok daha net bir ton elde etmek üzere e Serisi kulaklıklarda yer alıyor.

Grado El Yapımı kulaklıklar
El yapımı kulaklık özellikleri
Yeryüzündeki en pahalı doğal metal olan rodyum kullanılarak, bağlantı noktalarında gerçekleşebilecek aşınmaların ve dolayısıyla seste yaşanabilecek istenmeyen pürüzlerin önlendiği Grado e serisi el yapımı kulaklıklarda ses kalitesini ve kullanıcı memnuniyetini artırmak için özel materyallerden yararlanılmış.

İster oyun oynayın, ister müzik dinleyin, mükemmel orantılanmış, stüdyo kalitesinde, bas ve tiz sesleri tüm detaylarıyla sunan Grado’nun özel e serisi el yapımı kulaklıklar 299,90 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

2003 - 2016 yılları arasında LetsGoDigital Türkiye ve LetsGoMobile Türkiye internet sitelerinin Türkiye Genel Editörlüğünü yaptı. Bu süreç içerisinde 12 binin üzerinde haber metni ve 400'e yakın ürün inceleme dosyası çevirisi gerçekleştirdi.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

1 of 6

Yorum yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir