Akıllı Telefonlar

Turkcell T60 akıllı telefon

T60

Turkcell, 8 çekirdekli işlemcisi, 13 megapiksellik kamerası ve akıllı sensörleri gibi özellikleriyle T serisinin en gelişmiş ve en yeni modeli olan Turkcell T60 akıllı telefonu tanıttı. 150 Mbps hız kapasitesiyle 4G teknolojisine uyumlu olan T60 akıllı cep telefonunun 16 GB’lık dahili hafızası, SD kart ile 32 GB’a kadar artırılabiliyor.

Turkcell T60

Turkcell T60 telefon özellikleri
8 çekirdekli işlemciye sahip olan Turkcell T60 cep telefonu akıllı sensörleriyle geliyor. T-Sensör uygulaması üzerinden sıcaklık, nem ve basınç, T-Fit uygulaması üzerinden ise atılan adımları ölçebiliyor. Turkcell T60, 13 MP arka, 5 MP ön kamerası ile kaliteli ve canlı görüntü sunuyor, sesli komut ve el işaretleriyle fotoğraf çekebiliyor.

T60 akılı telefonun 7.8 milimetrelik ince tasarımını, HD kalitesinde multimedya deneyimi sunan 5 inçlik ekranı tamamlıyor. Çok daha güçlü ve hızlı performans için sekiz çekirdekli 1.5 GHz Qualcomm işlemci ile donatılan Turkcell T60 cep telefonu Android’in Lollipop sürümüne sahip. 2400 mAh batarya ise telefonseverleri yoğun kullanımda bile yolda bırakmıyor.

T60 kamera özellikleri
Turkcell T60, 13 MP’lik otomatik odaklama özellikli arka kamerası ile çok kaliteli ve canlı görüntüler elde ediyor. 5 MP ön kamera ise en güzel “selfie”ler için ideal. Turkcell T60’ın iddialı olduğu bir diğer akıllı özelliği ise, sesli komut veya el işaretleriyle kumanda edilebilmesi. Akıllı telefonu çok daha akıllı hale getiren bu özellik sayesinde telefona temas etmeden sesli komut, el işaretiyle veya gülümseme ile selfie çekmek, gelen bir aramayı kabul ya da reddetmek mümkün.

Turkcell T60 satış fiyatı
Turkcell T60’ın kamerası aynı zamanda HDR çekim desteği, panoramik çekim ve düşük ışık çekim modu gibi gelişmiş kamera özelliklerine de sahip. T serisinin yeni yıldızı Turkcell T60, sadece ön sipariş verenler teknoloji tutkunları için 799 TL’lik özel fiyat ile satışa sunulacak. T60’ı 799 TL’ye satın almak isteyenler 15 Mayıs’tan itibaren ön talepte bulunabilecekler.

2003 - 2016 yılları arasında LetsGoDigital Türkiye ve LetsGoMobile Türkiye internet sitelerinin Türkiye Genel Editörlüğünü yaptı. Bu süreç içerisinde 12 binin üzerinde haber metni ve 400'e yakın ürün inceleme dosyası çevirisi gerçekleştirdi.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

1 of 77

Yorum yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir