Dizüstü Bilgisayarlar

Acer Aspire E ve ES Serisi dizüstü bilgisayarlar

Acer Aspire E ve ES dizüstü bilgisayarlarYeni Aspire E ve ES serisi dizüstü bilgisayarlar verimlilik ve taşınabilirliği dengelerken, aynı zamanda son derece uygun maliyetli. Aspire E ve uygun fiyatlı Aspire ES serisi dizüstü bilgisayarlar ücretsiz Windows 10 yükseltme desteğine sahip.

Aspire E dizüstü bilgisayarlarAspire E dizüstü bilgisayarlar
Yeni Aspire E Serisi dizüstü bilgisayarlar 14 inç, 15.6 inç ve 17.3 inç ekran boyutlarında ve çeşitli renk seçenekleriyle birlikte geliyor. En yeni Intel işlemciler, NVIDIA GeForce 940M serisi grafikler, özel DDR3 VRAM veya AMD Radeon R8 ve R6 ikili grafikler, 16GB’a kadar RAM ve 2TB HDD/ 1TB SSHD depolama seçenekleriyle yeni Aspire E Serisi günlük kullanım için sağlam performans sunuyor.

Acer Aspire ES dizüstü bilgisayarAcer Aspire ES serisi dizüstüler iş ve oyun için
Aspire ES Serisi dizüstü bilgisayarlar kullanıcıların iş ve eğlence, verimlilik, taşınabilirlik ve aynı zamanda bütçelerini dengeleme için ihtiyaç duydukları her şeye sahip. Acer FlowCurve tasarımı ve boyutları 11.6 inçten 17.3 inçe kadar değişen beş ekran seçeneği ile çok yönlü ve çok uygun maliyetli olan Aspire ES Serisi dizüstüler günlük görevleriniz için gerekli olan tüm özellikleri barındırıyor. Aspire ES Serisi güç tasarruflu Intel Pentium / Celeron işlemciler, 8GB’a kadar RAM, 1TB sabit sürücü ve opsiyonel bir DVD-RW sürücüsüyle son derece önemli birçok ihtiyacı karşılıyor.

Acer’ın yeni dizüstü bilgisayar serileri ekrandan mavi ışık salımını azaltarak göz yorulmasını etkin biçimde azaltan Acer BluelightShield içeriyor; bunun dört kullanım modu mevcut:
1- Düşük İndirgeme: Mavi ışık salımını LED arkadan aydınlatma modülünden %18 azaltıyor. Bu da bir çift genel mavi ışık önleyici gözlük kadar etkin.
2- Orta İndirgeme ve Yüksek İndirgeme: Mavi ışık salımını LED arkadan aydınlatma modülünden sırasıyla %36 ve %54 oranında azaltıyor.
3- Uzun Süre Modu: Işık mühendisleri tarafından göz yorulmasını uzun süreler boyunca azaltmak için profesyonelce ayarlanmış.
4- Konforlu, hassas ve sezgisel kontrol: Aspire V 15 ve Aspire E Serisi daha fazla hareket mesafesiyle güvenilir dokunsal geri bildirim sunan yeni tasarlanmış bir yumuşak klavye barındırıyor. Tuş kapaklarındaki 0.3mm’lik oyuk yazı yazarken ekstra konfor sağlıyor. Klavyede entegre edilmiş yeni bir Acer güç butonu mevcut. Bu buton kontrol alanında daha temiz bir görüntü sağlıyor ve aynı zamanda tuşa farklı süreler boyunca basma yoluyla kullanılan ayarları sayesinde istenmeden kapatmaları önlüyor.

Acer Aspire E ve ES dizüstü bilgisayar fiyatları
Acer Aspire E Serisi mayıs ayından itibaren 349 euro fiyatla ve Aspire ES Serisi dizüstü bilgisayarlar da haziran ayından itibaren 249 euro fiyatla satışa sunuluyor.

2003 - 2016 yılları arasında LetsGoDigital Türkiye ve LetsGoMobile Türkiye internet sitelerinin Türkiye Genel Editörlüğünü yaptı. Bu süreç içerisinde 12 binin üzerinde haber metni ve 400'e yakın ürün inceleme dosyası çevirisi gerçekleştirdi.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

1 of 19

Yorum yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir