Dizüstü Bilgisayarlar

Acer Aspire R 11 dönüştürülebilir ekranlı dizüstü bilgisayarı

Acer Aspire R 11Acer’ın dönüştürülebilir dizüstü bilgisayar serisinin en küçük üyesi Aspire R 11 11.6 inçlik ekranıyla dar alanlarda bile kullanılabilirliği maksimuma çıkarıyor. Aspire R 11 dizüstünün canlı ve net dokunmatik ekranı yansımaları azaltan ve iyileştiren Zero Air Gap teknolojisini barındırırken Corning Gorilla Glass ekranı çizilmelere karşı koruyor.

Aspire R 11Acer Aspire R 11 dönüştürülebilir ekran
Acer R 11 dizüstü bilgisayar ekranının 360 derece çift dönüşlü menteşesi dört mod arasında kolay geçiş ve sallantısız bir dokunma deneyimi sağlıyor. Menteşenin kolayca açılabilmesini sağlayan bir çift dönüşlü tasarımı var ve aynı zamanda ekrana dokunulduğunda paneli sabitleyen ve sallanmayı azaltan ekstra bir kuvvet momenti bulunuyor. 360 derece menteşe Aspire R 11’in,  iş ve verimlilik için “dizüstü bilgisayar” modundan bilgi paylaşımı ve hafif oyunlar için “pad” moduna, filmlerin veya videoların keyfinin uzaktan çıkarılması için “ekran” modundan dar alanlarda kullanım için “çadır” moduna kolayca dönüştürülebilmesine izin veriyor.

Acer R 11Aspire R 11 özellikleri
Intel Pentium işlemci ve Intel HD grafikler barındıran Acer Aspire R 11 dizüstü bilgisayarı 8GB DDR3L sistem belleğine ve 1TB sabit sürücüye kadar yapılandırılabiliyor. Acer Aspire R 11 dizüstü Acer Crystal Eye HD web kamera, dahili SD kart okuyucu, USB 3.0 ve USB 2.0 bağlantı noktaları ve tam boy HDMI ve VGA bağlantı noktaları barındırıyor.

Acer Aspire R 11 dizüstü bilgisayar fiyatı
Aspire R 11 dizüstü bilgisayar Acer tarafından ücretsiz Windows 10 yükseltme desteğine sahip. Acer Aspire R 11 Haziran ayından itibaren 349 euro başlangıç fiyatıyla satın alınabiliyor.

2003 - 2016 yılları arasında LetsGoDigital Türkiye ve LetsGoMobile Türkiye internet sitelerinin Türkiye Genel Editörlüğünü yaptı. Bu süreç içerisinde 12 binin üzerinde haber metni ve 400'e yakın ürün inceleme dosyası çevirisi gerçekleştirdi.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

1 of 19

Yorum yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir