Dizüstü Bilgisayarlar

Aspire V 15 dizüstü bilgisayar

Aspire V 15 dizüstü bilgisayarYeni Aspire V 15 dizüstü bilgisayar Acer’ın gelişmiş nano-baskı teknolojisini kullanarak oluşturulan birinci sınıf bir alüminyum dokulu üst kapağa sahip. Metalik estetik uçlarıyla yeni Aspire V 15 serisi dizüstü bilgisayarlar ücretsiz Windows 10 yükseltme desteğine sahip.

Aspire V 15 dizüstü bilgisayar özellikleri
5’inci nesil Intel Core işlemciler ve en yeni NVIDIA GeForce 940M serisi grafik çipleri ile donatılan Aspire V 15 dizüstü bilgisayar yüksek güçlü işlem ve çarpıcı ekran performansı sunuyor. 16 GB’a kadar bellek ve 2TB sabit sürücü veya hızlı 1TB Katı Hal Hibrit Sürücü (SSHD) ile kullanıcılar hızlı SSD benzeri erişim ve geniş sabit sürücü kapasitesinden yararlanabiliyorlar.

Fotoğraflar, videolar, oyunlar ve sunumlar Full HD ekranda canlı ve net biçimde görüntülenirken Dolby Digital Plus ses sistemi ve bir M-Disc destekli DVD-RW sürücüsü Aspire V 15 dizüstünü eğlence için ideal kılıyor.

Aspire V 15 fiyatı
Acer Aspire V 15 dizüstü bilgisayar temmuz ayından itibaren 699 euro fiyatla satışa sunuluyor.

2003 - 2016 yılları arasında LetsGoDigital Türkiye ve LetsGoMobile Türkiye internet sitelerinin Türkiye Genel Editörlüğünü yaptı. Bu süreç içerisinde 12 binin üzerinde haber metni ve 400'e yakın ürün inceleme dosyası çevirisi gerçekleştirdi.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

1 of 19

Yorum yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir