Akıllı Telefonlar

Xiaomi Mi 5 Türkiye’de satışa sunuldu

Çinli telefon üreticisi Xiaomi’nin yeni amiral gemisi Xiaomi Mi 5 Türkiye’de satışa sunuldu. n11.com’da satışa sunulan Xiaomi Mi 5 akıllı telefon Çin’de en çok satan telefon olma unvanını açık ara elinde bulunduruyor.

Xiaomi Mi 5

Xiaomi Mi 5 cep telefonu özellikleri
Xiaomi tarihinin en güçlü akıllı telefonu olarak bilinen Xiaomi Mi 5, sadece 7.25 mm. kalınlığında. Cihazın arka yüzeyde kullanılan cam/seramik yüzey ve metal çerçeve arasında kesintisiz ve pürüzsüz bir geçiş sağlayarak telefonun elinizden kaymasını engelliyor. Ön yüzey üst kısımda 4 MP çözünürlüğündeki Ultra Piksel kamerası, sensörleri ve Mi logosu bulunan telefonun alt tarafında ise ev tuşu görevini de gören parmak izi sensörü bulunuyor.

Mi 5

16 megapiksel kamera ve çift LED flaşlı Mi 5
Arka yüzeyinde ise 16 MP çözünürlüğündeki kamerasına çift LED flaş eşlik ediyor. Mi5, sahip olduğu 2.15 hızında çalışan Qualcomm Snapdragon işlemciye ek olarak Adreno 530 GPU ve 3GB / 4GB LPDDR4 RAM’i de aynı cihazda bir araya getiriyor.

Xiaomi Mi 5 akıllı telefon

Xiaomi Mi 5 fiyatı
64 bit mimarisi üzerine inşa edilen Xiaomi Mi 5 cep telefonunun 32 GB, 64 GB ve 128 GB depolama kapasitesine sahip modelleri de bulunuyor. Xiaomi Mi 5 akıllı telefon n11.com internet sitesinde 1.499 TL satış fiyatıyla telefonseverlerin beğenisine sunuluyor.

2003 - 2016 yılları arasında LetsGoDigital Türkiye ve LetsGoMobile Türkiye internet sitelerinin Türkiye Genel Editörlüğünü yaptı. Bu süreç içerisinde 12 binin üzerinde haber metni ve 400'e yakın ürün inceleme dosyası çevirisi gerçekleştirdi.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

1 of 77

Yorum yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir