Tasarım Ürünler

Programlanabilir LED t-shirtler

Broadcast Wearable tarafından geliştirilen programlanabilir t-shirtler klasik t-shirt kullanımını kökünden değiştiriyor. Programlanabilir LED t-shirtler ile kendi logo ve tasarımlarınızı yapabiliyor ve dilediğiniz zaman t-shirt üzerindeki deseni değiştirebiliyorsunuz.

Programlanabilir LED t-shirtler

T-shirt değiştirmeden yeni t-shirt giyin
Dijital t-shirt’ün ön yüzünde yerleşik LED bir ekranın göstereceği görüntü bir uygulama aracılığıyla tasarlanabiliyor ve değiştirilebiliyor. Bu uygulama kılavuz çizgilere sahip bir şablon üzerinde desen çizimine olanak veriyor. Çizilen desene göre LED t-shirt’ün üzerindeki ışıklar görüntüyü sergiliyor. Desen üzerinde kutucuklara yazı yazılabiliyor ve desenler yazı eşliğinde t-shirt üzerinde görüntülenebiliyor.

Dijital t-shirt uygulaması diğer insanların üzerindeki desenleri elde etme ve kendi t-shirt’ünüz üzerinde kullanma imkanı da tanıyor. Böylelikle kendinize ait bir desen arşivi de oluşturabiliyorsunuz.

Dijital LED t-shirt

Katlanabilir yapıdaki Dijital LED t-shirt sıvı dökülmesine dayanıklı ve (çamaşır makinesi ile olmamak şartıyla) yıkanabilir özellikte. Programlanabilir dijital LED t-shirt kasım ayından itibaren 49 dolar fiyatla satışa sunulacak.

2003 - 2016 yılları arasında LetsGoDigital Türkiye ve LetsGoMobile Türkiye internet sitelerinin Türkiye Genel Editörlüğünü yaptı. Bu süreç içerisinde 12 binin üzerinde haber metni ve 400'e yakın ürün inceleme dosyası çevirisi gerçekleştirdi.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

1 of 22

Yorum yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir