Akıllı Telefonlar

Katlanabilen cep telefonu

Moxi tarafından üretilen esnek yapısı sayesinde katlanabilen cep telefonu bu sene içerisinde Çin’de telefonseverlerin beğenisine sunuluyor. Moxi katlanabilen telefon bir saat veya bileklik gibi kola takılarak kullanılabiliyor.

Katlanabilen cep telefonu

Gerçek anlamda katlanabilen ilk cep telefonu olma özelliği taşıyan cihaz Moxi adını Çince grafen malzemesine verilen isimden alıyor. Grafen, bilim insanları tarafından en ince, en hafif, en güçlü ve son derece şeffaf yapısı ile ısıyı ve elektriği en iyi ileten malzeme olarak biliyor.

Moxi cep telefonu kıvrılabilen yapısı ile esnek bir şekilde katlanarak kola bir bilezik, kol saati veya bileklik gibi takılabiliyor. Telefonu sahibi bir arama yapmak istediği zaman Moxi cep telefonunu çıkartıp normal bir cep telefonu gibi düz hale getirerek kullanabiliyor.

Moxi katlanabilen cep telefonu bu sene içerisinde sadece siyah-beyaz ekran ile satışa sunuluyor. Cihazın renkli ekrana sahip bir versiyonu için de çalışmalar sürüyor. Katlanabilen cep telefonun satış fiyatı 760 dolar olacak.

2003 - 2016 yılları arasında LetsGoDigital Türkiye ve LetsGoMobile Türkiye internet sitelerinin Türkiye Genel Editörlüğünü yaptı. Bu süreç içerisinde 12 binin üzerinde haber metni ve 400'e yakın ürün inceleme dosyası çevirisi gerçekleştirdi.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

1 of 77

Yorum yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir